Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já to měla před pár lety.Na gyndě jsem dostala tablety herpesin. A mastičku herpesin, tu si koupíš volně. Ale teda spotřebovala jsem jich více za dobu léčení… opary se mi rozmnožili, bylo to hodně bolestivé.
Pokud poprve v zivote nejspis bude bolet jeste vic. Muze se stat, ze budes rada ze muzes vubec chodit. Prvoinfekce byva nejhorsi, obzvlast pokud jsi do ted opar nikde nemela. Necekala bych a vyhledala gyn. pohotovost krom vyse zminene masticky ti daji nejspis i zovirax v tabletach. A ten uz je na predpis,ale funguje dobre.
Herpesin mast co nejrychleji. Jestli můžeš, tak i na gyndu, můžou ti dát i tablety Herpesin nebo něco takového.
Pokud to mas prvně, zajdu na gyndu. Taky sem se to snazila zachránit volné prodejnyma vecma a pak jsem týden lehla s horečkama a nemohla jsem ani chldit
Ahoj holky, prosím co zabere na vag. opar mám herpesin tab. po 4 hod. 2 tab. Ale beru to už 4 den a svědí to drobně to krvácí.
Děkuji za rady ![]()
Bezne se jeste dava krom tablet i masticka herpesin. Jinak pokud mas i tu, volala bych/sla znova k lekari. Po 4 dnech lecby by uz nejake mensi zlepseni melo byt videt ![]()
Holky už mám po druhé vag.opar už jsem nešťastná.
Vždycky dostanu Herpesin tab. a vyřešeno. Ale měla jsem ho v září a teď v prosinci.
Doktor mě žene na všechny možné vyšetření těla.
Měli jste to také tak?
Ahoj, chtěla bych se zeptat? trpím na opary na puse na které používám Herpes mast, ale teď z důvodu imunity a stresu se mi vyrojil Genitální opar a gynekolog mi předepsal kromě posilování imunity taky herpes mast, ale je napsáno, že by se neměla užívat na sliznice a genitálie, tak jen jestli to i tak používáte? Děkuju moc za rady. Nerada bych si nějak ublížila.
Ahoj, můžete mi prosím poradit jak se zbavit vaginálního puchýřku. Zřejmě jde o opar. Nikdy jsem to neměla, tak netuším co na to pomáhá
je nějaká mastička či volně prodejný lék. Celý přísti týden jsem v práci a nemám čas zajít si na gyndu. A objevilo se dnes a začíná to bolet na dotek 
Děkuji