Měření teploty ucho x čelo - co je přesnější?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2976
16.4.18 10:29

Měření teploty v oušku

Koupila jsem teploměr asi za 1000,– v lékárně, ale měří naprosto chaoticky, absolutně nechápu, která teplota má být ta správná. V uchu nad 38, ale na čele 36, na spánku 37… Nechci do syna zbytečně rvát antipyretika, pokud by neměl nad 38, ale jak se v tom mám zorientovat?? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37119
16.4.18 10:45

Nejlepší je Klasicky lihovy teploměr, takový ty jak se jenom namíří a pípnou jsou na nic, většinou měří mnohem min než je skutečná teplota a ještě pokaždé jinak… Zajdi si pro jiný teploměr do lékárny. Mi tyhle máme v práci a vůbec nefungují, člověku s normální teplotou (kolem 36,5) vždycky měří tak 34 až 35…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
16.4.18 10:48

Fór je v tom, že my máme i digitální pod paži a do zadečku (tím měřím mimčo), koupila jsem i nový, když se mi zdálo, že blbě měří, a ten nový měří ještě podivněji než ten do ucha… Zase když jsem za to vyhodila tisícovku se mi na něj nechce úplně zanevřít :lol:, ale ty rozdíly teplot mi přijdou opravdu záhadné. Ptala jsem se i sestry u doktora, jestli se něco odečítá, a řekla mi že ne, že je to velmi přesné, jen to může měřit divně, když třeba dítě předtím plakalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37119
16.4.18 11:00

@PenelopaW ho reklamu že nefunguje, ti vrátí peníze, teploměr co nemeri přesně a pokazdy jinak je úplně k ničemu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí