Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Lékorka453 JO, měli jsme si ji měřit a hlásila se každé ráno teplota, ale jelikož mi jejich úžasný teploměr ukazoval 35,4 tak jsem se neměřila a vždy si něco vymyslela…
V jedné porodnici měřili a hrozně to řešili. V druhé porodnici neměřili. Teplotu jsem tedy neměla.
Po prvním porodu jsem měla zvýšenou teplotu asi dva dny, po druhým v pohodě ![]()
Teplotu měřili tuším ráno a včere bezkontaktním teploměrem. Horečku jsem neměla, možná jeden den zvýšenou, když se mi nalily prsa.
Nám měřili každé ráno bezdotykovým teploměrem a teplotu jsem nikdy neměla.
@j.a.n.i1 píše:
@Lékorka453 JO, měli jsme si ji měřit a hlásila se každé ráno teplota, ale jelikož mi jejich úžasný teploměr ukazoval 35,4 tak jsem se neměřila a vždy si něco vymyslela…
To ti přijde málo? To je moje běžná teplota ![]()
U nás měří ráno a večer…pokud to není nad 37 tak si prakticky můžeš vymyslet cokoliv, nikoho to nezajímá
lehce zvýšená může být normální, ale sleduje se to z pochopitelných důvodů (infekce v děloze, možný nastupující zánět v prsou atd.) ![]()
Mely jsme si ji merit sami a hlasit kdyby byla nad 37 ale ja jsem to za celou dobu pobytu neudelala.
Rodila jsem dvakrát, pokazde to bylo stejne. jednou nebo dvakrát denne probehla sestra, rychle všechny zmerila bezdotykovym teplomerem a zmizela. skoro jsem si ani nevsimla, klido si nas natukala během obeda
asi to bylo vždy ok, nic nerikala a ja se citila fajn.