Merlins Kinder Welt Hatě
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Merlins Kinder Welt Hatě
Byl jste někdo s dětmi v Merlins Kinder Welt v Hatích? Zajímá mě, jestli jsou všechny atrakce venku nebo i uvnitř a které z nich jsou zdarma? Jak se vám tam celkově líbilo? Díky za odpovědi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Byli jsme tam v září a dost mě to zklamalo. Před 15lety to určitě byl trhák, ale teďka…myslím, že kdejaká pouť je lepší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak podle mě se to zase hodně zvětšilo.
Skvělý lanový park, bugíny… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@msonulka Tak dneska jsme tam byli a s poutí se to fakt srovnávat nedá. Tolik atrakcí na jednom místě jsem ještě neviděla a dcera byla spokojená ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucik2011 píše:
@msonulka Tak dneska jsme tam byli a s poutí se to fakt srovnávat nedá. Tolik atrakcí na jednom místě jsem ještě neviděla a dcera byla spokojená
Tak to je hlavní, že se Vám tam líbilo
. Asi jsem už zhýčkaná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Merlins Kinder Welt Hatě
Jak se jmenuje ten automat co je v Merlin 's Kinderwelttu a tam hrají ty flétny a ta melodie se zvyšuje a snižuje?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Merlin
Máte video toho pískání automatu co tam pískají ty flétny a ta melodie se zvyšuje a snižuje co je v Merlinově světě v Hatích u Znojma? jestli ano tak mi to prosím pošlete na na jakub2202@seznam.cz jak se jmenuje ten automat co tam pískají ty flétny a ta melodie se zvyšuje a snižuje? co je v Merlinově světě v Hatích u Znojma? a jak ten automat najdu na youtube? a jak se tá melodie jmenuje?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.