Měsíční miminko omdlelo

152
9.7.26 12:14

Měsíční miminko omdlelo

Ahoj holky :kytka:

Asi měsíc a půl(teď 3m) zpátky se mi stala hrozná věc. Malého jsme s mámou nakrmily, potom ho máma držela v náručí a já mu dala lžičkou kapky, on se asi dvakrát nadávil, asi se mu to někde seklo, nevim.. no a potom omdlel (asi) prostě ochabnul, zavřel oči a nereagoval… trvalo to celé asi 30 vteřin, treba po 20 vteřinách mu začaly jemně modrat rty, ja ho dala normálně na zada, on se probral a dělal, jako by nic, jenom neplakal, dýchal a koukal okolo.. za chvíli tam byla záchranka, která nic neviděla, saturace 100%. jeli sme na pozorování, tam taky nic neviděli, udělali základní vyšetření… je to měsíc a pul zpět, malému teď diagnostikovali nystagmus a najednou ho objednávali na neurologii, kardiologii a začínají se o tuto epizodu zajímat.. tehdy mi prislo, že mi snad nikdo nevěří, že to měl z kapek, strašili epi záchvatem apod, ale opravdu se to stalo po kapkách, za další dva dny měl asi pár dní chraplavý hlas i pláč - podle mě podrážděné hlasivky.. můžete mě prosím uklidnit nebo sdílet podobnou situaci? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12115
9.7.26 12:28

Že se to stalo u kapek, mohla být shoda náhod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
9.7.26 12:29

@Evkad myslíte, že by to mohla být tak velká náhoda? Opravdu spolkl kapky, u toho ještě trochu plakal, pak ho to začalo nadavovat a potom hned odpadnul

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12115
9.7.26 12:30

Nepanikař a vydrž do vyšetření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
9.7.26 12:31

@Evkad děkuju, upřímně jsem na to už skoro zapomněla a včera kvůli tomu nystagmu se mi to zas všechno vrátilo :,( cítím se provinile že jsem mu ty kapky dala a stalo se to kvůli mně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12115
9.7.26 12:34
@Lucys19 píše: Více

No, mohlo se mu to stát i bez kapek.

Vím, že je to pro tebe těžké, ale vyčkej na ta vyšetření. Kolikrát i našim vylučovali závažnější onemocnění. A kdyby to něco bylo, bude to zachyceno včas. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11028
9.7.26 12:35

A duvod kapek? Co mu bylo, ze potreboval kapky a jake? Mesicni miminka moc kapek nemuzou, takze neco vazneho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
9.7.26 12:36

@Evkad štve mě, že neudělali žádné vyšetření už tehdy, zhodnotili to jako neidentifikované omdlení, jelikož na pozorováni sme byli, maly spal a jedl a vsechno normálně, tak se to dál neřešilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
9.7.26 12:36

@Tarena bylo mu měsíc a půl a byly to kapky babyCalm na bříško

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13812
9.7.26 12:39

To nejspíš nebylo z kapek, určitě si to neber jako svoji vinu, ty za to přece nemůžeš… :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13812
9.7.26 12:39
@Tarena píše: Více

Třeba kapky na bříško, vit. D… Nebo co myslíš, že mu zakladatelka dávala za kapky? Jed?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12115
9.7.26 12:40

Pokud v tu chvíli neviděli nic závažného, tak ho neměli pro co vyšetřovat.

Nystagmus se mu objevil až nyní. Předtím ho neměl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
9.7.26 12:42

@Evkad to ano, ale až nyní ve spojitosti s ním ho poslali na neurologii a chtějí zjistit zda třeba neurologický problém nemohl souviset s tou tehdejší epizodou, jak oni tomu říkají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11028
9.7.26 12:43
@AnastazieB píše: Více

Tak vitamin D je 1 kapka prave. Proto mne zaujalo, ze to bylo neco vetsiho.
No myslela jsem, ze treba kasel, ze se mohlo dusit z kasle a tak. Proto se ptam, zda nebylo nemocne.

Příspěvek upraven 09.07.26 v 12:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11028
9.7.26 12:43

A zredila jsi je dobre?
Jinak z toho by to byt nemelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit