Město Krupka u Ústí.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7
17.1.23 15:53

Už jsem koukala a práve mi to nepřišlo nějaký úplně hrozný, ty panelaky vypadají docela i ve slušným stavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115944
17.1.23 15:54
@hospodki píše:
Přesně to me teď napadlo taky aby koukla… jestli se tam teda to skenováci auto odvazilo :lol:
:lol: :lol: :lol:
no, ono někdy stačí kouknout co stojí za auta na parkovišti nebo jak vypadají balkony, lavičky atd.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24643
17.1.23 15:58
@Kačka 25 píše:
Už jsem koukala a práve mi to nepřišlo nějaký úplně hrozný, ty panelaky vypadají docela i ve slušným stavu.

Jo, to u nás na podobném sídlišti vypadaly taky. Ale v okolí se děly věci, zejména v noci imrvére bordel a řev. Každý slušný člověk odtud zdrhal, jak mohl. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115944
17.1.23 15:59

Jestli je byt výrazně levnější, tak je to jasné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18627
17.1.23 16:00

@Kačka 25 víš ono nejde o ty paneláky - ale koukni na lidi okolo. Skoro na každé lavičce se povalujici cikán. Slusnejsich aut jen par a zbytek staré herky nebo vraky. Tohle vidím na fotkách já :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18627
17.1.23 16:01
@aiwwa píše: :lol: :lol: :lol:
no, ono někdy stačí kouknout co stojí za auta na parkovišti nebo jak vypadají balkony, lavičky atd.

Přesně. A ještě nizkoprahove centrum hned ve vedlejší ulici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115944
17.1.23 16:02
@hospodki píše:
@Kačka 25 víš ono nejde o ty paneláky - ale koukni na lidi okolo. Skoro na každé lavičce se povalujici cikán. Slusnejsich aut jen par a zbytek staré herky nebo vraky. Tohle vidím na fotkách já :nevim:

No, tak to je jasný, to parkoviště mluví samo za sebe. Na normálních sídlištích bývá problém zaparkovat a tady pár aut, jedno rozmlácené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.23 17:03
@Kačka 25 píše:
Je to ulice Karla Čapka píše: Více

Ani za nic. Bydlela jsem tam 19 let v téhle ulici a hrůza děs. Ani zadarmo. Opravdu nedoporučuju. Maximálně kdyby to bylo dolní sídliště. Tam je relativně klid ale jinak ne.

• Citovat
  • Upravit
1402
17.1.23 20:44

Je to opravdu hodně let zpět, bydleli jsme na dolním sídlišti a 2× mě zbili cikáni. Pak mámě už ruply nervy a přestěhovali jsme se do Teplic. Na horní sídliště bych nešla sama, natož s dítětem. Jsou lidi co tam žijí, ale osobně nechápu. Jinak úplně ta horní krupka směr komáří vižka není zase tak strašná, jen žádný krám nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
15.7.24 21:22

@lucad77 Zrovna tento dům patří k těm lepším a opravdu je tam čisto i bezpečno, naproti mají služebnu policajti. Takže bych neváhala a byt bych po prohlídce koupila. Problémové domy jsou na opačné straně a i tam Romové ubývají, protože na nájem prostě nemají!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
15.7.24 21:23

@lucad77 Zrovna tento dům patří k těm lepším a opravdu je tam čisto i bezpečno, naproti mají služebnu policajti. Ve všech vchodech jsou kamery, dveře jsou na čipy. Takže bych neváhala a byt bych po prohlídce koupila. Problémové domy jsou na opačné straně a i tam Romové ubývají, protože na nájem prostě nemají! Parkování bez problémů, jsou tam dvě školy (jedna byla dříve zvláštní), školka, pošta, zdravotní středisko. 5 km do Teplic (autobusy co 15 minut), 10 km Ústí nad Labem. Ceny bytů půjdou určitě nahoru, protože díky pověsti jsou ceny opravdu nízko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
13.8.24 21:54

@Kačka 25 Ahoj, přestěhovala jsem se do Krupky z Prahy a jsem nadmíru spokojená. Všude klid, čisto, žádný feťák ani homelesák smradlavý. Prostě klid a pohoda, nedaleko dve prodejny, kolem baráku 2 policejní služebny, u domu školka, do 200 metru dvě šokly, z toho jedna střední, lékárna i obchody levnější než v Praze. Atobubus co půl hodina do Ústí, 20 minut Teplice s návaznou dopravou do Prahy, autem jsem v Praze za 3/4 hodiny, ale dělám online musím nikam chodit, příroda u domu, bezproblémové parkování. Vážně se toho nebojte, byty jsou hezké a levné, místa pro parkování dost, Jen doporučuji, práce se dá taky najít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
31.8.24 18:54

@aiwwa Letos jsem tam žádná rozmlácená auta neviděla, občas bivakují na židličkách u auta za horkých večerů. Ale i večer se tam dá jít se psem, dost se to změnilo, řekla bych. V Teplicích v centru se mi to s touto menšinou a dalšími zdá o dost horší… tam bych se večer bála, tady je to v pohodě.
A hlavně mně tady neotravují žebráci a feťáci jako v Praze…
:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1