Město Krupka u Ústí.

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7
17.1.23 13:46

Město Krupka u Ústí.

Holky prosím radu. Bydlí někdo v Krupce. Mame možnost tam koupit opravdu nádherný a prostorný byt ale pani nás upozornila na Romy kteří bydlí i v tom samém paneláku i v okolí. Bydlí nekdo z vás v Krupce a měl už nějaký problém. Paní mě ujistila že panelák je čistý, právě o to mi jde. Aby nebyl problém s čistotou a nedej bože s nějakými stenicemi nebo něčím podobným, jinak s tím absolutní problém nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18507
17.1.23 13:51
@Kačka 25 píše:
Holky prosím radu. Bydlí někdo v Krupce. Mame možnost tam koupit opravdu nádherný a prostorný byt ale pani nás upozornila na Romy kteří bydlí i v tom samém paneláku i v okolí. Bydlí nekdo z vás v Krupce a měl už nějaký problém. Paní mě ujistila že panelák je čistý, právě o to mi jde. Aby nebyl problém s čistotou a nedej bože s nějakými stenicemi nebo něčím podobným, jinak s tím absolutní problém nemám.

Nevim jestli ti to pomůže, ale mám velmi dobrou kamarádku z Krupky a teda cikanov jako Teplice a Ústí. Zrovna ty Teplice a Krupka jsou nejhorší. Vím jak jsme si jeden čas dělali srandu, ze co se nestalo v krupce jako když není. To byly zprávy odtamtud skoro na denním pořádku - bitky, mrtvoly, problémy s volbama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24538
17.1.23 13:56

Ani zadarmo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.23 15:14

To záleží na jakém sídlišti v Krupce, jsou to dost podstatné rozdíly.

• Citovat
  • Upravit
7
17.1.23 15:22
@Anonymní píše:
To záleží na jakém sídlišti v Krupce, jsou to dost podstatné rozdíly.

Je to ulice Karla Čapka 265

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115498
17.1.23 15:36

No a ty ses tam nebyla podívat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
17.1.23 15:39

@aiwwa nebyla, momentálně jsem v zahraničí a vracet se budu až začátkem února.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.23 15:43
@Kačka 25 píše:
Je to ulice Karla Čapka píše: Více

Tak tam bych přesně nešla ani náhodou..

• Citovat
  • Upravit
115498
17.1.23 15:44
@Kačka 25 píše:
@aiwwa nebyla, momentálně jsem v zahraničí a vracet se budu až začátkem února.

Takže chceš koupit byt aniž bys ho viděla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
17.1.23 15:46

@aiwwa ne až přijedu určitě se nejdřív podívám, jen mě u tohohle bytu zaujala cena, navíc je i po rekonstrukci, vybavený takže bych mohla ušetřit práci a čas. Jen mě paní z realitky upozornila, proto se ptám jaké je to prostředí. Jestli má smysl to vůbec řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24538
17.1.23 15:48
@Kačka 25 píše:
@aiwwa ne až přijedu určitě se nejdřív podívám, jen mě u tohohle bytu zaujala cena, navíc je i po rekonstrukci, vybavený takže bych mohla ušetřit práci a čas. Jen mě paní z realitky upozornila, proto se ptám jaké je to prostředí. Jestli má smysl to vůbec řešit.

No a proč myslíte, že je ta cena tak výhodná? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
17.1.23 15:50

@lucad77 máte pravdu, ono už to právě bylo zlevneny tak jsem předpokládala že to bude kvůli tomu že teď ceny nemovitostí klesají ale to jsem předpokládala blbě když tam by asi nikdo bydlet nešel ani zadarmo jak se píše výše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115498
17.1.23 15:52
@Kačka 25 píše:
@aiwwa ne až přijedu určitě se nejdřív podívám, jen mě u tohohle bytu zaujala cena, navíc je i po rekonstrukci, vybavený takže bych mohla ušetřit práci a čas. Jen mě paní z realitky upozornila, proto se ptám jaké je to prostředí. Jestli má smysl to vůbec řešit.

jukni na street view, třeba z toho něco vykoukáš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18507
17.1.23 15:52
@aiwwa píše:
jukni na street view, třeba z toho něco vykoukáš

Přesně to me teď napadlo taky aby koukla… jestli se tam teda to skenováci auto odvazilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24538
17.1.23 15:53
@Kačka 25 píše:
@lucad77 máte pravdu, ono už to právě bylo zlevneny tak jsem předpokládala že to bude kvůli tomu že teď ceny nemovitostí klesají ale to jsem předpokládala blbě když tam by asi nikdo bydlet nešel ani zadarmo jak se píše výše.

Jak se tihle spoluobčané začnou někde hromadit, je to vždycky o nervy. Hledejte si něco jiného, radím vám dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí