Metylovice červen 2016

9214
29.2.16 18:29

Metylovice červen 2016

Je zde někdo kdo má termín červen 2016 do Metylovic? Že bychom se poznaly dříve? Nějaké postřehy a zkušenosti vítány ;-) :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
198
6.5.16 20:08

m

Ahoj, máme jet v červnu. čekam na schvalení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
9.5.16 12:31

Najde se někdo další mamnky??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
29.6.16 08:21

My se teď vrátily… bylo tam parádně!!! Ještě jednou se tam chci jet!!! Venku je bazén (sice rozpis používání je na hovno, ale myslím, že když se maminy domluvíte a šprajcnete se tak ho změní)Jů ale vy už jste asi tam… pač jste nás asi střídali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
2.1.17 14:57

Ahoj, mohly by jste napsat, jak jste spokojené s Metylovicemi? Uvažuji ještě o Zlatých Horách. Můžete napsat klady a zápory? Díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
19.1.17 15:20

@myška000 Ahoj, prave tu jsem na neurologii s 11mes miminem.
Klady: hodne procedur, zadne zbytecne prostoje, na oddeleni hernicka a kuchynka, cisto
Zapory:pokoje male ale hlavne tu jde vsechno slyset a to desne. Zvuky z koupelny, z chodby, z ostatnich pokoju a hlavne nad nami stado ubytovanych deti a vylozene duni strop :roll: S miminem, ktere mi jeste dvakrat denne spi docela naprd.

Jinak personal ok(mladsi jsou milejsi nez starsi generace, ale je to o lidech), jidlo klasika jako jinde v jidelnach bych rekla, s kojeneckou stavou zpocatku trochu problemy, ale uz jsme se domluvili. Mam i svoje zasoby-kase, ovoce atd. Je tady bistro, venku v zime neni co delat, chvili pojezdime v kocarku, jinak tu neni co. V lete nedokazu posoudit. Co by te zajimalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
26.1.17 12:30

@Bondgirl007 no já se rozhoduji meze Zlatými Horami a Metylovicemi, takže každý názor dobrý :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
17.2.17 10:28

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, mám schválené Metylovice pro děti, jestli náhodou nevíte, zda tam může o víkendech přespat i manžel? A zda tam je nějaká pračka, kde by se dalo přeprat oblečení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
13.4.17 15:37

Metylovice

A kdy jedete? Přespat může. Pračka je v prádelně stoji, jedno praní 40kc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
13.4.17 16:29

Dík za info.Budu tam v červnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie