Mgr. studium ošetřovatelství Příbram
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Mgr. studium ošetřovatelství Příbram
Ahoj holky, byla jsem přijata k dálkovému Mgr. studiu. Jdete někdo také? Případně máte někdo nějaké materiály? ozvěte se, děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mgr. Studium
Ahoj je tu nekdo kdo studuje v Pribrami Mgr. studium osetrovatelstvi? Chtela bych nejake informace. Rozhoduji se zda jit, ci nejit. Dekuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja předloni dodělala 5. ročník a vloni statnicovala (kvůli těhotenství jsem si to o rok posunula). Klidne se ptej.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Půáček Díky za reakci. Mám doma 2 prcky a chtela jsem se zeptat jak je to casove narocne? Jsou ppřednášky a celkove dochazka povinne? delaji se zkousky v prubehu semestru ci az na konci ve zkouskovem? Jak jsou zkousky narocne, kolik uciva zhruba chteji? Kolik vas bylo v rocniku? Jak narocna byla statni zaverecna zkouska..z ceho byla..kolik cca je predmetu na semestr a kolik cca zkousek? Psali jste seminarni prace? Popripade nemas k nahlednuti rozvrh? Promin ze jsem te zahltila otazkama..jsem zvedava..jo a v kolik zacina vyuka a kdy konci?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hu to je otázek ![]()
Přednášky a docházka povinna není, jen občas je na některé předměty lepší jit. Záleží na vyucujicim. Obecně doporučuji jít na intenzivní péči, teorii ošetřovatelství, seminář k psaní diplomky, musím vzpomínat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takže jsem napsala asi 6× delší text než je tady a zmizel???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přednášky a docházka povinna není, jen občas je na některé předměty lepší jit. Záleží na vyucujicim. Obecně doporučuji jít na intenzivní péči, teorii ošetřovatelství, seminář k psaní diplomky, musím vzpomínat
Příspěvek upraven 19.06.16 v 20:40
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejde mi tam ten příspěvek ani opakovaném vložit celý
asi mě jebne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak už teda nevim
a je mi lito ze taaak dlouhý text se ztratil!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Půáček nelze to ve zkratce napsat znovu? jestli ne nebudu se zlobit..p. s. taky mi zmizel jeden příspěvek
- načítám...
- Citovat
- Zmínit