Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Za mě ani jedno
Elišek je k celku dost a Michaela se mi nelíbí.
Michaelu - to teď není tak zprofanované a je to pěkné jméno, které se dá říkat na mnoho způsobů, Elišek už je fakt záplava, to raději ne
Vůbec nevím jsem z toho nesva
vím je to jen jméno dulezity je aby bylo vše v pořádku ale je to zase jméno na cely život ![]()
Pokud z těchto dvou, tak Michaela. Elišek je teď jak psů a Míša je pěkné.
Eliška. Michaela se mi nelíbí, klasické oslovení Míša mi evokuje medvěda.
Michaela. Jednu máme v rodině a říkáme ji všichni Michalka, krásný jméno. Z Elišek už mám osypky, je jich 10 v každý ulici, trapný ![]()
Mně se nelíbí ani jedno jméno, ale jak píší ostatní, Elišek je všude plno. Takže Michaela.
Obě jména jsou hezká. Dej to, které se líbí tobě nezávisle na četnosti. Ono to stejně kolísá
A i kdyby těch Elišek bylo třeba milion, tak každá Eliška je stejně originál. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj má se nám narodit první miminko a holcicka… manželovi se líbila Michaela a mě Eliska ale usoudili jsme ze Eliska už v rodině je tak dáme Michaela ale dnes přišel ze neví zda dat Michaela nebo Eliska… sama nevím
Také jsem za Michaelu - nejenom Elišek, ale i Elenek, Ell atp je velmi velmi mnoho - na všechny se volá často Eli/Elí…takže z těchto důvodů bych se těmto jménům vyhnula. A tedy konkrétně jméno Eliška je teď tak populární, že snad neznám dětskou skupinu, kde by nebyla nositelka toho jména ![]()
Ahoj má se nám narodit první miminko a holcicka… manželovi se líbila Michaela a mě Eliska ale usoudili jsme ze Eliska už v rodině je tak dáme Michaela ale dnes přišel ze neví zda dat Michaela nebo Eliska… sama nevím