Jméno Ivan pro syna?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
18.6.18 14:58

jméno Ivan pro syna?

Ahoj holky, chtěla bych znát váš názor na jméno dítěte. Syn se má narodit v listopadu a chtěli bychom ho pojmenovat Ivan. Co na to jméno říkate, co si o něm myslíte?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1378
18.6.18 15:00

Me se nelibi,prijde mi takové tvrde a kdyz se rekne Ivanek tam si vzpomenu na Mrazika. Ale kdyz se vam libi,tak proc ne. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
18.6.18 15:01

Jednoho znám a nepřijde mi to divné. Jsou hezčí jména, ale jestli se vám líbí, jen ho dejte. Nemusí být každý Sebík a Maxík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
18.6.18 15:16

Záleží jen na vás, jestli se vám líbí, dejte ho. Nikdy se nezavděčíte všem. Já bych si ho nevybrala, ale moje dcera má také neobvyklé jméno a nikoho jsem se neptala, jestli se mu líbí (teda manžela jo :mrgreen:).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
18.6.18 15:17

Můj brácha je Ivan, každý mu říká Ivánku. Nedala bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
18.6.18 15:20

Nedala bych :lol: Ale mě to jmeno připomíná toho kterého sem znala-alkoholika. Ani celkově se mi nelíbí takhle tvrdá jméno jako Ivan, Roman, Martin… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
18.6.18 15:21

Jo klidne ho dej, generace nasich deti bude mit uplne jine asociace nez my. Treba moje dcera basni o tom, ze maji ve skolce holcicku Martinku a ze je to moc krasny jmeno, mne prijde obycejny, proste jinej uhel pohledu :) taky nase generace kde byly jen Jany, Lenky, Petrove a Lukasove jsme z neobvykleho jmena hned vykolejeni, ale nase deti uz budou zvykle na jinej odvar, sdcerou do skolky chodi Aziz, Nazir…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.6.18 15:23

Kolegyně Ivana má, ale ja bych nedala. Prijde mi to strašné. Ale nefandim ani Maxikum, Sebikum, Matyaskum :lol: . Jestli se vam líbí proč ne..ale asi sklidí dost negativnich zkušenosti. Ale každému se nezavdecis.. dej podle sebe

• Citovat
  • Upravit
Doe_Jane
18.6.18 15:28

:mrgreen: strašné jméno

• Citovat
  • Upravit
smurfka
18.6.18 15:30

za celý život jsem poznala asi tři nošiče tohoto jména..nedala bych. Nezaujalo mě..ale není to taková hrůza pro okolí..pokud se vám líbí tak dejte..

• Citovat
  • Upravit
4042
18.6.18 15:31
@Russet píše:
Jednoho znám a nepřijde mi to divné. Jsou hezčí jména, ale jestli se vám líbí, jen ho dejte. Nemusí být každý Sebík a Maxík.

Presne. A Tobik a Kevin a Oliver :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
18.6.18 15:31
@Doe_Jane @Doe_Jane
@Doe_Jane píše: :mrgreen: strašné jméno

vyjimečně s tebou souhlasím :lol: :mrgreen: :D
děs běs to jméno :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140225
18.6.18 15:35

běž domů Ivane,čeká tě Nataša…nedala bych

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
18.6.18 15:35

Jmenuje se tak švagr. Jeho rodiče dosud nechápou, proč ho tak pojmenovali :zed: Jemu se to taky nelíbí. Chlapovi zdrobněle Ivánku neřeknete. Hrozný jméno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
18.6.18 15:36

já teda nevím v které části republiky je to samý Tobík, Oliver, Sebík, Maxík nebo snad Kevin 8o
mám školkové dítě a žádné jméno se jim tam neopakuje krom dvou Honzíků, dvou Lucinek… nemají tam ani Matyáše :mrgreen:
ale Ivan, to je fakt poděs… ale pamatuju si jednu odsud co měla pro dítě jméno Adolf a připadalo jí to strašně super :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze

Poradna porodní asistence