Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Me se nelibi,prijde mi takové tvrde a kdyz se rekne Ivanek tam si vzpomenu na Mrazika. Ale kdyz se vam libi,tak proc ne. ![]()
Jednoho znám a nepřijde mi to divné. Jsou hezčí jména, ale jestli se vám líbí, jen ho dejte. Nemusí být každý Sebík a Maxík.
Záleží jen na vás, jestli se vám líbí, dejte ho. Nikdy se nezavděčíte všem. Já bych si ho nevybrala, ale moje dcera má také neobvyklé jméno a nikoho jsem se neptala, jestli se mu líbí (teda manžela jo
).
Nedala bych
Ale mě to jmeno připomíná toho kterého sem znala-alkoholika. Ani celkově se mi nelíbí takhle tvrdá jméno jako Ivan, Roman, Martin… ![]()
Jo klidne ho dej, generace nasich deti bude mit uplne jine asociace nez my. Treba moje dcera basni o tom, ze maji ve skolce holcicku Martinku a ze je to moc krasny jmeno, mne prijde obycejny, proste jinej uhel pohledu
taky nase generace kde byly jen Jany, Lenky, Petrove a Lukasove jsme z neobvykleho jmena hned vykolejeni, ale nase deti uz budou zvykle na jinej odvar, sdcerou do skolky chodi Aziz, Nazir…
Kolegyně Ivana má, ale ja bych nedala. Prijde mi to strašné. Ale nefandim ani Maxikum, Sebikum, Matyaskum
. Jestli se vam líbí proč ne..ale asi sklidí dost negativnich zkušenosti. Ale každému se nezavdecis.. dej podle sebe
za celý život jsem poznala asi tři nošiče tohoto jména..nedala bych. Nezaujalo mě..ale není to taková hrůza pro okolí..pokud se vám líbí tak dejte..
@Russet píše:
Jednoho znám a nepřijde mi to divné. Jsou hezčí jména, ale jestli se vám líbí, jen ho dejte. Nemusí být každý Sebík a Maxík.
Presne. A Tobik a Kevin a Oliver ![]()
Jmenuje se tak švagr. Jeho rodiče dosud nechápou, proč ho tak pojmenovali
Jemu se to taky nelíbí. Chlapovi zdrobněle Ivánku neřeknete. Hrozný jméno.
já teda nevím v které části republiky je to samý Tobík, Oliver, Sebík, Maxík nebo snad Kevin ![]()
mám školkové dítě a žádné jméno se jim tam neopakuje krom dvou Honzíků, dvou Lucinek… nemají tam ani Matyáše ![]()
ale Ivan, to je fakt poděs… ale pamatuju si jednu odsud co měla pro dítě jméno Adolf a připadalo jí to strašně super ![]()
Ahoj holky, chtěla bych znát váš názor na jméno dítěte. Syn se má narodit v listopadu a chtěli bychom ho pojmenovat Ivan. Co na to jméno říkate, co si o něm myslíte?