Jméno Ivan pro syna?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32124
18.6.18 19:35

Nelíbí se mi, nedala bych ho, ale ať si každý pojmenuje robě jak chce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
18.6.18 19:39

Ivan je jedno z mála mužských jmen, které se mi opravdu nelíbí, mám ho na stejné příčce jako jméno Karel a Antonín. To jsou pro mě naprosto příšerná jména.

• Citovat
  • Upravit
32124
18.6.18 19:41

@Klopotkova Já k nim přidám František, Václav, Josef, to prostě nemůžu. Karel je moje polovička, tam už jsem si zvykla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
18.6.18 19:49
@Monchichik píše:
@Klopotkova Já k nim přidám František, Václav, Josef, to prostě nemůžu. Karel je moje polovička, tam už jsem si zvykla :D

Já kromě těchto tří zmíněných bych skousla klidně i Věnceslava nebo Květoslava, Stanislava atd., ale Ivan, Karel a (Antonín = jméno, jak pro nějakého vesničana z JZD), ještě, když se řekne Tonda nebo Toníček, hrozná příšernost.

• Citovat
  • Upravit
32124
18.6.18 19:52

@Klopotkova já teda ne, žádný Miroslav, nic co končí na -slav, vlastně se divím, že jsem dokázala pojmenovat svoje děti, skoro žádný jména se mi nelíbí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
18.6.18 19:55
@Monchichik píše:
@Klopotkova já teda ne, žádný Miroslav, nic co končí na -slav, vlastně se divím, že jsem dokázala pojmenovat svoje děti, skoro žádný jména se mi nelíbí :lol:

Se jménem končící na -slav nebo -mír bych neměla až takový problém.
Taky se mi spousta jmen nelíbí, poslední dobou se mi začalo líbit jméno Jan, je krásné, když se řekne klukovi Honzík, není nic hezčího, ale úplně top je pro mě jméno Jáchym.

• Citovat
  • Upravit
smurfka
18.6.18 20:06

Taky jsem mela problem s klucicim jmenem. Neprijde mi zadne pekne, nebo vycnivajici, pouzitelne..kluci to hold maji tezsi..i obleceni na ne, nic moc vyber. :?

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
18.6.18 20:22
@smurfka píše:
Taky jsem mela problem s klucicim jmenem. Neprijde mi zadne pekne, nebo vycnivajici, pouzitelne..kluci to hold maji tezsi..i obleceni na ne, nic moc vyber. :?

Tak tomu teď můžeš vzdát hold, že má Tvůj syn holt pěkné jméno :pankac:

• Citovat
  • Upravit
2896
18.6.18 22:05

Já bych moc chtěla, ale doma by mi to neprošlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
18.6.18 22:10

Já Ivana mám. Je mu 13 let. Vždycky jsem si myslela, že to bude neobvyklé jméno a u nich na základce znám hned 4 (a ani jeden není Rus :))

• Citovat
  • Upravit
7205
18.6.18 22:35

Ivan mi přijde hrozné :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
18.6.18 23:20
@Anonymní píše:
Ahoj holky, chtěla bych znát váš názor na jméno dítěte. Syn se má narodit v listopadu a chtěli bychom ho pojmenovat Ivan. Co na to jméno říkate, co si o něm myslíte?

Mně se to jméno náhodou líbí. Přijde mi originální - moc jich není. A není problém oslovovat ho Ivo…a znám jich více v generaci mého dědečka. Za mě bych jméno určitě dala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
19.6.18 00:09
@carsa píše:
Já Ivana mám. Je mu 13 let. Vždycky jsem si myslela, že to bude neobvyklé jméno a u nich na základce znám hned 4 (a ani jeden není Rus :))

Fakt? V mlade generaci neznam ani jednoho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Natt00
20.6.18 10:03

Mne se jmeno Ivan libi. Je to neotrele. Ve skolce bude urcite jediny s takovym jmenem. Zatimco vsude to bude samy Mathias a Samuel. Mne se strasne libi jmeno Adam, ale koukala jsem na zebricek oblibenosti jmen a je hned sesty v poradi ????. A taky nechci, aby jich bylo pak ve tride nekolik.

• Citovat
  • Upravit
wewa1
20.6.18 10:15

@Natt00 Máme doma Adama. Ve školce byl jediný. Ve škole jsou dva v celém ročníku. Druhý syn je Tomáš. Toto jméno je taky jedno z těch top oblíbenosti. Ve školce i ve škole byl sám. V okolí není ani přeadamováno ani přetomášováno. Pouze sousedi o patro víš mají dva kluky, kteří se jmenují stejně jako ti moji.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze

Poradna porodní asistence