Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@smurfka píše:
@Doe_Jane jj to byla ta co mela adolfa a ingeborg, rodila s nabojem na krku a jeste mela psa stejne pojmenovaneho jako Hitler mam dojem.ale vsem tvrdila jak neni jeho obdivovaletka
Tak to jsem necetla. Jméno Adolf bych pochopila. Jméno Hitler pro psa už ne.
@Sára 1 píše:
Tak to jsem necetla. Jméno Adolf bych pochopila. Jméno Hitler pro psa už ne.
Ne jeji pes se jmenoval stejne jak pes od hitlera nebo od jeho milenky, ted nevim
Jmeno se mi nelibi, nedala bych. Obecne se mi skoro zadne chlapecke jmeno nezamlouva. Ale pokud se vam libi, proc ne. Lepsi nez nejaka pseudomoderna ![]()
@smurfka píše:
Ne jeji pes se jmenoval stejne jak pes od hitlera nebo od jeho milenky, ted nevim
Aha. Já to špatně pochopila. Každopádně to mi normální nepřijde.
@smurfka píše:
Byl to jeho pes, Blondi. Se divím, že tenkrát nechtěla pro holky spíš Evu nebo Magdu. ![]()
Zakladatelko, Ivan je v pohodě jméno.
Znám dva a ani jednomu se v dospělosti Ivánku neříká, říkají mu normálně Ivane.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, chtěla bych znát váš názor na jméno dítěte. Syn se má narodit v listopadu a chtěli bychom ho pojmenovat Ivan. Co na to jméno říkate, co si o něm myslíte?
Vykasli se na to co komu se libi jestli se libi Vam tak to bude Ivan.Ja mam netradicne jmena a hodne me rodina zkritizovala ale matka jsi Ty. Ty se cely zivot budes o dite starat tak mas pravo vybrat jmeno s partnerem(manzelem).
Mně se to jméno líbí. A líbí se mi i Ivo. Navíc má krásný význam.
Asi nejznámější je Ivan Trojan a nikdy jsem se nad jeho jménem nepozastavila.
@Kristyna.Vechtova píše:Ale ono se nezavděčíš ani „modernějším“ jménem, my máme Jáchyma a
Jáchym… Modernější… ![]()
To je vtipný, jak se to vnímání fakt generačně mění ![]()
@Bábrdl no tak já si třeba nemyslím, že je moderní proto jsem to dala do uvozovek a hlavně jsem nepsala že Jáchym je modernější, psala jsem že se nezavděčíš ani modernějším a že my máme doma Jáchyma. Ale to nemělo znamenat, že je moderní, jen prostě, že ani ta která jsou teď in nemusí zaručit úspěch u okolí.
Příspěvek upraven 18.06.18 v 17:51
Je to naprosto normální jméno, ktere nemůže nikoho pobouřit (mimo poloviny uživatelek emimina). Můj šálek kávy to sice není, sve dítě bych tak asi nepojmenovala. Ale je to jméno, ktere je pro mne stejne tak neutrální jako např. Pavel nebo Milan.
@radkka píše:
Na Kubíky jsem zapomněla, těch je dostAlžběta mi leze krkem, kamarádka jí chtěla teď dát taky, nakonec to vylepšila na Beátu. A ještě Vojta začíná asi frčet… Já zase znám jen jednoho Adama a tomu je už tak 15 let
Ale na hřišti je to samý „Matýý“, bych vraždila
Ale nejvíc mě dostává Sebík, to fakt nechápu, přijde mi to ujeté, asi jako Samík - Samuel.
Já mám Samuela psa, takže když slyším jak máma volá na dítě Samíčků chce se mi hrozně smát
Podle mě to je jméno pro psa než pro člověka ![]()
Normální jméno. Já bych ho nedala, ale nijak mě „nepobuřuje“. Lepší než miliontý Jakub atd. ![]()
Nahodou moje tchyne ma pritele Ivana a Ivanku mu rika
nikdy jsem neslysela ze by mu rekla nebo o nem mluvila jako o Ivanu