Míchání dvou druhů mléka

208
5.12.11 05:40

Míchání dvou druhů mléka

Ahoj maminy.Mám asi blbý dotaz,ale… Zajímá mě,jestli můžu míchat dva druhy mlík.Myslím přez den dávat Bebu a na noc sunar?Zdá se mi to divný,tak nevím a radši se ptám.prosím nesmějte se. :D A nebo jo,smějte :) ale i tak mě to zajímá.Malej přes den nesní žádný příkrm/9měsíců/takže se v noci samozřejmě budí ii hlady,tak aby byl na noc napapanej.Zdá se mi že když nic nejí,tak i ta Beba 2 je slabá. Děkujuuu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Gabika
5.12.11 05:48

POkiaľ nemá ani z jedného nejaké tráviace problémy, nevidím na tom nič zlé… Naopak, ak by sa nedajbože stalo, že v jednom druhu mlieku nebude všetko, čo dieťa potrebuje, tak je dobré striedať značky, aby sa nestalo to, čo pred nejakou dobou s košer mliekom niekde v Izraeli či Amerike, či kde to bolo…

• Citovat
  • Upravit
208
5.12.11 06:22

Ježiš,tak to nevím co se stalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
5.12.11 06:55

To bylo v Číně - v um nejaka látka co se přidává do um.hmot a několik děti zemřelo.....
Nechci Tě strašit - tady je vse pečlivě kontrolované, ale osobně já bych minimalne do roka značku um ne střídala.
U nás jsme střídali az cca od 18 měsíců, ale vždy pila z jedne nacate krabice jednu značku. Nam ale ta Beba vyhovovala a dcera rostla. Každopádně brnkni raději pediatrovi,abys v brisku neudelala malému paseku…

• Citovat
  • Upravit
208
5.12.11 07:02

Děkuju,tak to cinknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
5.12.11 07:59

A proč místo Beby nezkusit nějaké přikrmovací mléko? Hami dobrou noc nebo jak se to jmenuje - prostě určené vyloženě pro nenajedlíky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
5.12.11 08:00

Hami extra - už jsem to našla. To je určené přímo pro nasycení nenažranců. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31383
5.12.11 08:08

střídat a míchat je blbost-když už, tak maximálně v rámci jednoho výrobce (třeba na den dávat obyčejné UM a na noc extra sytící-má ho skoro každý dobrý výrobce ve svém portfoliu). Ale jinak, trávicí ústrojí miminka si na nové UM zvyká až týden!!, takže považ tu paseku a zmatek, co by zažívalo, kdybys ráno dávala jánevím Bebu a odpoledne Nutrilon :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
5.12.11 08:16

http://www.kojeneckavyziva.cz/…neho-6mesice Zkus tohle, nikdy nemíchat dva druhy mlík od různých výrobců..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
5.12.11 08:34

Děkuju snad si mrnous něco vybere.S tím mícháním dvou značek jsem si říkala,že je to blbost.Takže děkuju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gabika
5.12.11 08:51
Radka1112 píše:
Ježiš,tak to nevím co se stalo?

Išlo o to, že to bol výrobca nejakého košer mlieka, a tí, ktorí boli silne veriaci (židia), vlastne inú možnosť z náboženských dôvodov nemali. V mlieku chýbal nejaký vitamín… Niekoľko detí umrelo, ďalšie zostali dlhodobým nedostatkom vitamínu poškodené.

Píšete nemiešať… Ale prečo, okrem dôvodu, že to udáva výrobca či lekár? Keď hľadáte mlieko, ktoré bude vašemu dietku chutiť, tak v podstate tiež vlastne miešate, nie?

• Citovat
  • Upravit
31383
5.12.11 08:57

nemíchat nejen proto, že to říká výrobce nebo doktor, ale proto, že mi to říká mj. zdravý rozum teda :jazyk: Jak jsem psala, trávení miminka je (minimálně do toho půl roku) ještě nezralé, citlivé a házet do něj tu mlíko s probiotiky, tu zas s prebiotiky, tu s ničím…mi přijde opravdu drsné, kor když není žádný rozumný důvod.

je to samozřejmě každého věc, ale já teda bych to svýmu dítěti neudělala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
5.12.11 09:00

Souhlasím s Gabikou, taky jsem musela vystřídat několik mlík a tak to stejně i dělali v porodnici/nemocnici…jak jinak přijít na to správné a nijak drsné mi to nepřišlo. Ale zas na druhou stranu nechápu důvod proč to tak dělat pořád :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31383
5.12.11 09:02

to je přesně ono, nikdo tu neříká, že se má dítě nechat trápit na druhu UM, které mu nevyhovuje, když je dnes tolik možností…ale mluví se o tom, že je nesmysl a snad neexistuje rozumný důvod, proč to míchat v rámci jednoho dne a nastálo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gabika
5.12.11 09:04

elanaa - základná rada mliek je u každého výrobcu skoro rovnaká, sú to substitučné výrobky. Netvrdím hodiť špecialitku od jeného a vzápätí úplne inú špecialitku od druhého… :roll: To, či bude dávať základnú radu od Nutrilonu so základnou radou Sunaru mi príde fakt jedno…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová