Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, narazila jsem na míčky do sušičky, máte některá zkušenost? A jaky je s nimi rozdíl oproti tenisákům.
Speciálně tvarované míčky fungují jako přirozený změkčovač vláken tkanin Vašeho prádla. Jsou vyrobeny z netoxického PVC, dlouhodobě a opakovaně použitelné – je vědecky prokázána použitelnost delší než dva roky. Díky svým nealergickým účinkům jsou vhodné pro každého. Snižují čas na sušení prádla průměrně o 25%, čímž zároveň snižují i spotřebu elektrického proudu. Uhlazují záhyby a vrásky na tkaninách a významně omezují tvorbu cupanin na Vašem prádle. Snižují tvorbu statické elektřiny na Vašem prádle
Chytá to vlasy a prach mám pocit. Ale nikdy jsem je tam nedávala tak ani já nevím k čemu je to dobrý a jestli to vůbec funguje.
No, prý naakumulují teplo a prádlo je rychleju suché, a díky nim měkčí. Nic z toho jsem nevypozorovala. Možná to nějaký efekt má, ale dle mého názoru naprosto zanedbatelný.
No, ja susim perovku s tenisakama a jsem rada, ze je nemusim pouzivat casteji. Ten ramus by vzbudil i mrtveho.
Já je tam mám a nevím, zase tolik to neřeším, čas nehlídám nikdy. V podstatě mi akorát udělaly škodu, oblíbila si je naše čubina, když vypadne jeden z prádla, vezme ho a pádí s ním pryč, zahrabe ho pod přehozenou deku na gauči a pak vyhrabává, docela solidní díry udělala. Naposledy to zkoušela ve spacím pytli dcery, během minuty zase díry, takže to hlídám…ale čubině se líbí víc než obyč tenisáky ![]()
Ja je teda pouzivama jsem spokojena, ale pravda, ze si nepamatuju, jestli to bez nich bylo horsi. Jedina nevyhoda, ze mizi ze susicky spolu s pradlem, zabihaji pod skrin, hraje si s nimi syn, takze v soucasne chvili mam misto tri lokalizovany jen jeden… Budu zas muset prikoupit…
Asi je to výrobcem(návrhářem) myšleno dobře, ale já mám tu zkušenost, že to asi ničí prádlo. Celý míček včetně bodlin je tvrdý a poškozuje to froťáky a asi vlastně všechno. No, je to logické. Mělo by to být měkčí.
Taky na filtru sušičky je to vidět- vrstva vláken, jako nikdy.
Načechrání funguje, ale za tuhle cenu?
Kamarádka, ke které jezdím sušit péřovou deku a polštář, tam má obyč tenisáky…A na načechrání je to super! Ale běžně s tím nesuší, jen ty moje peřiny a podobné, rambajz to fakt je slušnej ![]()
Mám je koupený, ale nepoužívám. Nevidela jsem rozdíl jestli suším s nima nebo bez..Koupeno v prvotní euforii že mám sušičku
, stejně tak když jsem si koupila myčku a měla hned koupený všechny možný tablety. Zasoba tak na dva roky
![]()
Míčky do sušičky nejsou špatný nápad, ale ten hluk je neskutečný, míčky jsou tvrdé, nevím proč nejsou hroty třeba ze silikonu, když žena zapne sušení, je to „saigon“..
@CheerkaKačík píše:
Míčky do sušičky nejsou špatný nápad, ale ten hluk je neskutečný, míčky jsou tvrdé, nevím proč nejsou hroty třeba ze silikonu, když žena zapne sušení, je to „saigon“..
Já mám z Rakouska měkké a dá se do nich nalít i vůně.