Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj kdo mate pracku Miele? Jste spokojene?
Chtěla bych tu nejdostupnejsi protože mi přijde ze to úplně stačí.
Vím ze se o Miele říká ze je nejlepší tak chci slyšet vaše názory ![]()
Já ji mám asi od podzimu a super, máme teda tu s twin Dos dávkováním prášku. Máme pračku i sušičku. Předtím jsem měla pračky Bosch a Siemens
@pikola píše:
Já ji mám asi od podzimu a super, máme teda tu s twin Dos dávkováním prášku. Máme pračku i sušičku. Předtím jsem měla pračky Bosch a Siemens
Jak dlouho u tebe trvá bavlna? Je tam tlačítko na zkráceni?
Na jaký program pereš?
My máme pračku i sušičku 1,5 roku a jsem naprosto spokojená. Peru velmi často, protože jsme velká rodina. Máme taky se systémem twin dos.
U té naši program bavlna trvá asi 2,5h a je možnost dát rychlé praní a to trvá asi 75 minut. Pračka občas program sama zkrátí, když je míň prádla nebo není tolik špinavé.
Předtím jsme měli AEG - pračka 14 let a sušička 8,5 roku. Rozhodovali jsme se mezi AEG a Miele, které nakonec vyhrálo díky dostupnosti obou spotřebičů.
@Maryškajana píše:
Jak dlouho u tebe trvá bavlna? Je tam tlačítko na zkráceni?
Na jaký program pereš?
Mám na 9 kg a je tam 2:30 na 40 když je to plný, když je prádla málo zkrátí si to sama. Jde to taky na 1:20 myslím a nebo přímo program na 49 minut
Máme pračku (asi 3 roky) i sušičku (asi 5 let). Obě ty nejlevnější a zatím jsem spokojená moc. Až doslouží myčka, taky budu chtít Miele.
Tam jsou střeva stejný, jen funkce navíc, ale ty bych nevyužila.
Příspěvek upraven 13.09.22 v 20:42
A obojí mám na 7 kg a stačí. Jsme 5 členná rodina. Nejsem zastánce denně čistého oblečení, takže nejedou denne.
Nám umřela asi po 5-6 letech, opravu nám nedoporučili. A že by to praní byl nějakej zázrak se taky říct nedá, upřímně to nadšení nechápu.