Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Taková běžná klasika. 😂Tady mi nepomůžou ani postřiky proti prachu.
Množství prachu sníží čistička, ale pomalu, aby byla v každé místnosti. Nábytek, oblečení, ručníky- všechno neustále uvolňuje „vecičky“. Lidi taky, zviřata. Není myslitelné (za nějakého normálního fungování), že by doma prach nebyl. Nebo stačí větrat a i z venku to letí.
Taky to máme, vysávám denně, denně utiram prach a stejně se tu pořád práší. To ani nemám koberce, na prádlo mám sušičku, bydlíme ve 4 patře, okna do vnitrobloku, nechápu kde se to tu bere 🙄
Ahoj, obzvláště města jsou někdy opravdu hodně prašná, to co je tak nějak normální s tím dělat, děláš. Mne vždycky fascinuje, že když dokončím úklid, mohl bych skoro hned začít znova, protože už někde vidím prach, nebo smítko… je to nekonečná práce. Tak to prostě dělám tak, že když někde něco vidím, a mám ještě ten den sílu něco dělat, tak jdu a kromě toho pravidelného úklidu to setřu. (Taky mi někdy přijde, že žijem v bordelu ![]()
@Ivan PPZ píše:
Množství prachu sníží čistička, ale pomalu, aby byla v každé místnosti. Nábytek, oblečení, ručníky- všechno neustále uvolňuje „vecičky“. Lidi taky, zviřata. Není myslitelné (za nějakého normálního fungování), že by doma prach nebyl. Nebo stačí větrat a i z venku to letí.
to jsem chtěla napsat, chodila jsem na úklid do jednoho domu, v každné místnosti čistička a fakt tam skoro nebylo co uklízet (kdyby tam nedělala bordýlek roční ďáblice), prach tam vlastně nebyl.
To chce Klíííííííííííííííííííííd ![]()
vždy si tyhle „drobné problémy a nepříjemnosti“ dám do souvislosti s opravdu důležitými věcmi - např. rakovina člena domácnosti.. nehoda dítěte…
v té chvíli je ti prach víš kde ![]()
chce to fakt Nadhled a nepo-rat se z toho…
mám mahagonový nábytek, tak celkem dobře vím, o čem mluvím ![]()
@Anonymní píše:
Hezké odpoledne,
Vždycky jsem si říkala, že mám průměrné vedenou domácnost. Nemám koberce ani žádné lapače prachu. Robotický vysavač vysává snad denně, tak 2× týdne vytáhnu velký vysavač hlavně na sedačku.
Dneska svítí sluníčko a úplně vidím, jak se při každém pohybu na sedačce zvedá oblak prachu. Vysátí úplně nepomohlo. Co s tím?Připadám si jako prase, no 🤷
To je podzimní a jarní slunce. Svítí pod určitým úhlem a je vidět všechno. Řeším žaluziemi. A prach zmizí. ![]()
@Anonymní píše:
Hezké odpoledne,
Vždycky jsem si říkala, že mám průměrné vedenou domácnost. Nemám koberce ani žádné lapače prachu. Robotický vysavač vysává snad denně, tak 2× týdne vytáhnu velký vysavač hlavně na sedačku.
Dneska svítí sluníčko a úplně vidím, jak se při každém pohybu na sedačce zvedá oblak prachu. Vysátí úplně nepomohlo. Co s tím?Připadám si jako prase, no 🤷
zatáhnout žaluzie
![]()
@Anonymní píše:
Hezké odpoledne,
Nehrotit to… To je prostě běžné, pokud nejsi maniak co šuruje nonstop. ![]()
Navíc tak se udržuje imunita v pohotovosti.. ![]()
@Uslava píše:
To je podzimní a jarní slunce. Svítí pod určitým úhlem a je vidět všechno. Řeším žaluziemi. A prach zmizí.
před týdnem sem vytáhla žaluzie a otevřela okna. A zjistila, že bílé dveře do kuchyně už nejsou tak úplně bílé
Ono to v tom pološeru vypadalo pořád tak krásně ![]()
Zatracený podzimní slunce ![]()
Hezké odpoledne,
Dneska svítí sluníčko a úplně vidím, jak se při každém pohybu na sedačce zvedá oblak prachu. Vysátí úplně nepomohlo. Co s tím?
Připadám si jako prase, no 🤷