Tyčový mixer nebo robot?

Anonymní
9.9.22 13:29

Tyčový mixer nebo robot?

Holky, poradíte mi? Musíme koupit nový tyčový Mixér se sadou bohužel je na objednání a nabídli nám v Datartu robota že je lepší. Co je za vás lepší ať malé můžu mixovat dělat polévky pyré? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21311
9.9.22 13:46

Mam obojí, ale polévku jsem nikdy robotem nemixovala, je to vopruz prehodit nastavec, pak zase rozebrat, myt zvlášť nádobu. Zlatej tyčák na polévky apod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
9.9.22 13:48

Mam robota i tycovy mixer, mladeti mixuju tycovym, nechce se mi kvuli te trose jidla sestavovat a rozebirat nastavce na robotu 🤷🏼‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2008
9.9.22 13:53

Mam pouze tycovy mixer s ruznymi nastavci, zvladam s nim vse. Robota jsem zatim nepotrebovala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37144
9.9.22 13:55

Asi záleží jaký robot, ale já mám obojí a robota vytahuju tak jednou do roka, když micham víc těsta najednou na vánoční cukroví, jinak je to opruz ho vytahovat :mrgreen: tyčovej mám obyč za pár stovek, na dětské příkrmy, omáčky apod stačí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
9.9.22 13:57

Robota nemam, tycak jo a delam s nim vsechno. Je skladny, po ruce, zadne velke myti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59408
9.9.22 14:01
@Anonymní píše:
Holky, poradíte mi? Musíme koupit nový tyčový Mixér se sadou bohužel je na objednání a nabídli nám v Datartu robota že je lepší. Co je za vás lepší ať malé můžu mixovat dělat polévky pyré? Děkuji

tak jim jde o to prodat dražší věc :mrgreen: jestli tě jde jen o mixování tak určitě ponorný ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36133
9.9.22 14:02

Mám oboje. Na příkrmy používám spíš tyčový. Robota mám spíš na hnětení těsta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16263
9.9.22 14:07

Robota používám na strouhání a sekání většího množství čehokoliv (brambory na bramboráky, ořechy do těsta, zelenina do polévky) a na šlehání sněhu (mezitím si dělám další věci).
Ale klasický tyčák s nerezovým nástavcem vhodným i do vařící tekutiny je u nás nepostradatelný, protože děláme přes zimu pořád husté krémové polévky, mixuju tím i svíčkovou apod.
Na těsta na cukroví používám zase pekárnu, ta mi to uhněte bezvadně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14753
9.9.22 14:31

Robota pouzivam na strouhani brambor, na bananovy koktejl, na mleti maku, na slehani slehacky a bilkoveho snehu. Pouzivam ho docela casto.

Na polevky a omacky pouzivam radsi tycovy mixer, protoze se mnohem rychleji a snaz myje. Ale nedavno jsme se stehovali, prevezli jsme robota, ale tycak zatim zustal v predchozim bydlisti. Takze jsem mixovala svickovou v robotu a musim rict, ze je hladsi nez s tycakem. Ale az si prevezeme tycak, tak zase budu pouzivat ten.

Testo delam vzdy rucne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
9.9.22 14:33

Mám obojí a využívám oboje :D robota sencor a tyčový mixér + šlehač od Bosch.

• Citovat
  • Upravit
43035
9.9.22 14:55
@Anonymní píše:
Holky, poradíte mi? Musíme koupit nový tyčový Mixér se sadou bohužel je na objednání a nabídli nám v Datartu robota že je lepší. Co je za vás lepší ať malé můžu mixovat dělat polévky pyré? Děkuji

na polívky pro dítě určitě tyčák, robot je spíš na těsta, eventuelně strouhání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
9.9.22 15:00

Já využívám také obojí, ale na příkrmy je lepší tyčový mixér. Dobrý je také ten sekací nástavec, dávala jsem do toho dceři zeleninu, dokud neměla zuby.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.9.22 15:03

Vyhrál tyčový mixer :)

Holky, všem moc děkuji :) Vyhrál tento. Právě pro něj s manželem jedeme.

• Citovat
  • Upravit
14677
9.9.22 15:45

:palec: Já ač se zpožděním hlasuji také pro tycovy mixer. Pak mám ještě klasicky hnetac, ale to jsou věci, co se vejdou do malého šuplíku, a robota do naši rovněž malé kuchynky opravdu nechci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný