Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj! Pral už někdo ve veřejné pračce např u tesca co bývají? Jen me zajímá zda prádlo bylo v pořádku přece jen si tam muže vyprat i nějaký bezdomovec/fetak atd… bohužel jsem se dostal do situace kdy si proste musím vyprat oblečení a nikoho v okolí nemám a pračku nemám jelikož už půl roku bydlím v hotelu…předtim jsem jezdil 200km domu jen abych si vypral ale doma me už nic nedrží..
děkuji.
Jsem si nikdy nevšimla, že by byla u Tesca nějaká pračka. Ale jsou prádelny s hodně pračkami, tak tam by to mohlo být trochu slušnější, kdyby to Tesco neklaplo. Nebo poprosit nějakou sousedku, jestli by sis u ní mohl za poplatek vyprat? Třeba by byla i ráda, kdyby to byla důchodkyně nebo samoživitelka..
Myslím že se nemáte čeho bát lidé tam perou běžně a personál udržuje všechno.
U nás máme jen takové objemnější pračky a susicky, prala jsem v tom deky a v pohodě. V návodu bylo, ze si máš i zkontrolovat pohledem čistotu bubnů pračky. O ty prostory bylo vidět, ze se staraji
@Cestovatel124 Neprala jsem tedy u Tesca, ale v Itálii v kempu. Prádlo vyprané a v pořádku, použila jsem raději i dezinfekci na prádlo.
U našeho Tesca vídám poměrně často lidi od těch praček, tak to asi udržují. Co vím, tak třeba v Českých Budějovicích je prádelna, taková jakou známe z amerických seriálů, tak se porozhlídni ve svém okolí.
Jsi bez domova, žiješ na ubytovně bez dalších služeb a pohrdáš dalšími lidmi v těžší situaci. Cywe.
Fakt za tvůj potentočkovanej život nemůžou.
A pračky se ve veřejných prádelnách dezinfikují.
My prali v USA, ale nic příjemného to nebylo. V prádelně byly dost podivné existence vkládající do pračky i zakrvácené věci
No, vyprali jsme si, přežili jsme a žádné následky to na nás nezanechalo. Jako nouzovka to jde, ale na pravidelné praní bych to nevyužívala.
Já myslím, že moc bezdomovců a fetek, co si někam chodí prát, nebude. Navíc se to všechno pravidelně desinfikuje.
@lucad77 píše:
Já myslím, že moc bezdomovců a fetek, co si někam chodí prát, nebude. Navíc se to všechno pravidelně desinfikuje.
Přesně, vždyť je to drahé ![]()
Využívám to pravidelně na praní větších a špatně sušitelných věcí.
Máme prádelnu i pračky u Tesca. Jediné riziko by bylo, aby se do té prádelny bezdomovci nenastěhovali. Ale jsou tam kamery a pravidelné kontroly.
Cílem praček u Tesca je ten, že se prádlo vypere, zatímco si lidi nakoupí.
Bydlíš v hotelu? To nebude za měsíc nic levného. Nájem, spolubydlení nebo ubytovna výjde levněji.
@Cestovatel124 kluk chodí do veřejné prádelny a v pohodě
ona to není zase tak levná záležitost a bezdomovce jsem tam v životě neviděla
@Ou na jaké ubytovně prosimte?
trošku vedle ale rád ti nápišu jak to je,,,ve 20ti letech mi firma platí 600kč/noc na hotelu kde jsem kompletně sám, mám tady klimatizaci, kuchyn, koupelnu a krásný nový pokoj…raději ti ani nebudu psát kolik mám měsíčně to bys asi ani nepochopil jak je možné ze firma pouze abych tady byl uhradí celou tvou výplatu ….ale víš jak se to říká? Podle sebe soudím tebe, díky za pobavení
@Cestovatel124 píše:
@Ou na jaké ubytovně prosimte?trošku vedle ale rád ti nápišu jak to je,,,ve 20ti letech mi firma platí 600kč/noc na hotelu kde jsem kompletně sám, mám tady klimatizaci, kuchyn, koupelnu a krásný nový pokoj…raději ti ani nebudu psát kolik mám měsíčně to bys asi ani nepochopil jak je možné ze firma pouze abych tady byl uhradí celou tvou výplatu ….ale víš jak se to říká? Podle sebe soudím tebe, díky za pobavení
Co je to za firmu? Ať můžu dát doporučení na zaměstnání lidem okolo, kterým by se hodilo i bydlení ![]()