Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Samoobslužné prádelny aspoň u nás jsou tak drahé, že pochybuju, že by si tam šel prát bezdomovec ![]()
Dávala jsem tam prát deky a potahy matrací a vždycky v pohodě, prostory i pračky byly čisté.
@Cestovatel124 píše:
Ahoj! Pral už někdo ve veřejné pračce např u tesca co bývají? Jen me zajímá zda prádlo bylo v pořádku přece jen si tam muže vyprat i nějaký bezdomovec/fetak atd… bohužel jsem se dostal do situace kdy si proste musím vyprat oblečení a nikoho v okolí nemám a pračku nemám jelikož už půl roku bydlím v hotelu…předtim jsem jezdil 200km domu jen abych si vypral ale doma me už nic nedrží..
děkuji.
My takto pereme velké věci, které se do běžné pračky nevejdou a jsem spokojená.
Kolega z práce si u Tesca pere (je slovák a sem jezdí jen pracovat). Jeho oblečení vypadá normálně ![]()
@Ou píše:
Jsi bez domova, žiješ na ubytovně bez dalších služeb a pohrdáš dalšími lidmi v těžší situaci. Cywe.Fakt za tvůj potentočkovanej život nemůžou.
A pračky se ve veřejných prádelnách dezinfikují.
Pračku bych teda s bezdomovcem sdílet nechtěla.
ale řekla bych, že bezdomovci tuto službu spíše nevyužívají
@mokkk píše:
Jsem si nikdy nevšimla, že by byla u Tesca nějaká pračka. Ale jsou prádelny s hodně pračkami, tak tam by to mohlo být trochu slušnější, kdyby to Tesco neklaplo. Nebo poprosit nějakou sousedku, jestli by sis u ní mohl za poplatek vyprat? Třeba by byla i ráda, kdyby to byla důchodkyně nebo samoživitelka..
Susedku v hoteli? Že by si tam dôchodkyňa doniesla práčku? ![]()
@Cestovatel124 je to drahé pre bezďákov, oni chodia na charitu. Kľudne ich použi, nič ti nehrozí.