Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
My už totiž chtěly jít s kamarádkou před dvěma lety přesně touhle dobou a ona měla před dovčou a volaly jsme do Hellu a oni nám to před létem nedoporučovali i kvůli třeba koupání ve špinavých vodách a tak
, tak jsme to odložily na podzim a ona si to do té doby rozmyslela
… No a teď mě to láká a i teda kamínek do nosu
![]()
Tak nakonec vyhrál piercing do nosu:). Mikrodermál se mi líbí, jenže jsem nevymyslela místo:D. Tak třeba časem:)
@Lakynka
Jééé ty se máš
, já furt nenašla odvahu a hlavně se bojim manžela- on si to nepřeje… A bolel ten nos?, ale popravdě!!! A byla si v Hellu?
@PitbulLenka Byla jsem v Hellu, znám toho kluka jednoho. No a taky jsem se popravdě bála té bolesti. Přeci jen představa, jak jehla proráží chrupavku… A ono to nebolelo:D. Jako cítila jsem vpich jehly. Asi jako když mi berou krev:). Pak trošku nepříjemné, jak to tam instaloval ten šperk. Ale faakt nic, na co bych řekla au:). Což mě děsí, páč teď mi v piercingu nestojí už nic a časem budu jistě přemýšlet nad jiným místem ještě
. První noc taky v poho, smrkání taky:D.
@Lakynka
Napíšeš mi prosím jméno toho kluka, abych mohla jít k němu- jestli se někdy dokopu
… Mě kdysi dávno
píchali pupík a to byla příšerná bolest!, takže já se bojim no
… A jakou máš naušničku, máš malinký kamínek?, takový ten zatočený dovnitř?
Ahoj potřebovala bych radu, jak si mam sama vymenit piercing v tragusu? Nevim jak si to mam zezadu prostrčit, dělala sem to jednou a málem mi to do ucha zapadlo.