Mikrodermální piercing

Napsat příspěvek
Velikost písma:
157
12.5.12 06:59

Ahoj, já mám mikrodermály na krku - jakoby pod vlasama…a super…mě teda nepřijde bolestivej žádnej pierc ani tetování…to má ale asi každej jinak…takže za mě, určitě bych doporučila a na nějaký řeči, že to není in? to přece není o tom, jestli je tetování nebo pierc in, ale o tobě…přece si nenecháš udělat tetování jen kvůli tomu, že to teď frčí ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
12.5.12 09:58

Vypadá to krásně, kamarádka to má i na krku. Ten se jí ale celkem špatně hojil… Mně láká tragus, do toho půjdu já..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
12.5.12 10:07

Ten mám taky…:)) já kdybych si dala všechno, co mě láká, tak jsem o 5kg těžší :)) Mě se ten krk hojil dobře, ale já nikdy neměla problém s žádným piercem nebo tetováním…záleží to individuálně…

@Petttulis píše:
Vypadá to krásně, kamarádka to má i na krku. Ten se jí ale celkem špatně hojil… Mně láká tragus, do toho půjdu já..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
12.5.12 10:15

@simongap Já taky nikdy neměla problém ani s pierc, ani s tetováním. Já jsem do tetování blázen, ale sama mám jen jedno a teď půjdu na druhé. Tím ale končím, protože mám doma malého chlapečka a chci, aby se za mámu nemusel stydět.. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
12.5.12 10:38

Ja mela spoustu piercingu a mam i nekolik tetovani ale tohle se mi moc nelibi, prijde mi to jako do bordelu :nevim: ale to je muj nazor a proti gustu..... Klidne si to dej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
12.5.12 10:46

@simongap Kamoska mela taky za krkem, jako by pod vlasama a musela to datnpryc, protoze mela nejaky zanet, infekci, nevim presne. Ale uz je to taky tak 6 let zpet, ted to treba delaji lip. A v Hellu jsou machri nejvetsi, mam od nich dredaky;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
12.5.12 10:59

Já teď už dlouho přemýšlím o další kérce a chtěla bych tam nějak zahrnout malýho…buď nějak jméno do toho nebo prostě něco, co by bylo „jeho“…ale já než něco vymyslím a než to pak předěláme k obrazu svému, tak to bude doba :))

@Janichka píše:
Ja mela spoustu piercingu a mam i nekolik tetovani ale tohle se mi moc nelibi, prijde mi to jako do bordelu :nevim: ale to je muj nazor a proti gustu..... Klidne si to dej :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
12.5.12 11:00

mě si ty md taky nelíbí u těch prsou…ale každýmu se líbí něco jinýho no…:/

@Janichka píše:
Ja mela spoustu piercingu a mam i nekolik tetovani ale tohle se mi moc nelibi, prijde mi to jako do bordelu :nevim: ale to je muj nazor a proti gustu..... Klidne si to dej :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7090
12.5.12 11:09

Ahoj,nevím jestli je to už nějak vychytané,ale kamarádce se když bylo horko okolo těch náušnic udělaly velké červené fleky a vůbec to nevypadalo dobře.Asi jak se zahřál ten kov a nebo nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
12.5.12 11:35

Ja to fakt ale zle nemyslela, jen by mi proste vadilo ze kazdy s kym se budu bavit mi na to bude neustale koukat, kamoska to ma a kazdej ji na to furt zira, i treba moje babka. Ja chci ted taky kerku se jmenem moji holcicky a datumem narozeni, dam si to nekde kde to skoro nepujde videt, je to jen o me a ji, chi to hlavne pro sebe, asi na krk az do vlasu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
12.5.12 20:22

Tak takovéhle výstřihy já třeba nosím úplně minimálně:).

Jj, nechci si to dávat proto, jestli je to móda nebo ne.. To je mi fuk.

Prý se to hůř hojí tam, kde se člověk hodně potí. O místě ještě pouvažuji:) Chci, aby to vidět bylo, abych nezatrhávala- což prostě u klíční kosti je to pěkný, ale :pás v autě, taška přes rameno.
Na krk nechci, to je moc vidět, potřebuju to taky skrýt, kvůli práci mi to nemusí být vidět hned na první pohled.

U té mag. rezonance: jde vystavit potvrzení o nezávadnosti materiálu, právě jsem o tom četla. Pak nemají důvod nevyšetřit :nevim: . Když tak si to před nima vyříznu a to si raději asi vyberou to vyšetření :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
22.5.12 23:05

Taky se na něj chystám - někam ke klíční kosti. Líbí se mi, i když ta procedura zavedení… Na magnetické rezonanci prý vadí jen magnetické kovy, což titan není. S ním by to mělo být v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
23.5.12 12:00

Mě napadlo, co solárko? A co pás v autě, když to bude u klíční kosti :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
23.5.12 13:13

To si myslim, že vadit nebude, já mam naušnici v pupíku a taky mi na tom nic nevadí, žádná guma a tak… Jenom možná ze začátku to bude citlivý :nevim: A solárko myslim taky ne, to bysme se nemohly ani opalovat- to je blbost :) … Já teď o tom zase uvažuju, si mi nasadila touhle diskusí brouka do hlavy- před tím mě to na nějaký čas přešlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
23.5.12 13:16

To solárko jsem myslela spíš tím, že je to tam vevnitř fakt teplý:D. Já nevím, všechny šperky si sundavám a kdysi mě na to i upozorňovali… :think: Já bych do toho šla už teď ale to teplo a pot.. chjo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová