Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj,
6ti letá dcera si přeje k Vánocům mikrofon. Ráda zpívá a viděla kdesi v letáku takový ten dětský se stojánkem. Zvažujeme, že bychom koupili už nějaký jako opravdický nebo něco jako Karaoke. Máte někdo doma něco takového, můžete něco přímo doporučit? Nějak moc se v tom nevyznám, jen si říkám, že ten dětský bude takový k ničemu?
Díky
Mohu potvrdit, ten dětský na stojanu je k ničemu
Karaoke si necháváme na pozděj, až bude umět číst.
Doporučuju karaoke z LIDLu, koupil jsem to dětem asi za pětikilo někdy začátkem léta a vypadá to hodně dobře.
Jinak to samozřejmě leží už teď ve skříni a nikdo to už nechce.
![]()
Já letos kupovala dceři k vánocům, má 5,5roku. Kupovali jsme v pompo. Zatím bude zpívat třeba jen s cd a až bude umět číst tak to bude to pravé karaoke. K tomu to může být dobrá zábava i pro dospělé.
Hned jak se dostanu na pc. Píší z mobilu a manžel dnes celý den sedí na pc. ![]()
@Valentine jestli můžeš dej si www.sparkys.cz do vyhledávání dej karaoke a hned to tam ti vyskočí. Prodává to i pompo. Kdyby to takhle nestačilo tak bych ti pak dala odkaz. K tomu ti tam vyjedou i dvě dvd, tak ty se dají koupit na popron.cz obě za 79,–
Díky moc, je to to, co jsem měla vyhlídlé v Dráčiku. Tak jdeme do něj taky
. To bude doma veselo
. Ještě jednou díky.
@Valentine nemáš zač. Já doufám, že se to dětem bude líbit. My to s manželem zkoušeli a byla to celkem zábava. ![]()