Mikrovlnka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Salorka mikrovlnku jsme doma nikdy neměli, takze vše bylo ohrivane klasicky. Rýže, těstoviny, knedlíky se dají ohřát na takovem tom skládacím sítku na knedlíky, případne v klasickém kovovém sítku v případě rýže, kdy ti občas nějaké to zrnko zůstane v dirkach toho knedlikoveho sitka. Do hrnce dáš prostě trochu vody, dáš vařit na mírný plamen a dás sítko na knedlíky nebo klasické, poklicka a pár minut a je ohrate. Celé jídlo, když to jde, dávám na pánvicku, na mírný plamen, omáčky do rendliku, pizza na pečící papír a do trouby na chvíli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Salorka Já využívám denně. Ohřívané nám neva a ohřívat na sporáku je za trest (něco neohřeješ vůbec, zasereš extra nádobí).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Salorka já využívám denně…ohříváme čaj, vodu na um, jídlo..bez mikrovlnky si svou domácnost neumím představit.. před mateřskou jsem chodila na směny (12h denní /noční) takže vařím na více dní dopředu tak 2-3 a představa že třeba přijdu v 7 večer domů a budu ještě něco klohnit na sporáku..fakt ne…manzelovi navíc dávám jídlo do práce sebou na celý den (jezdí se sklapeckou a často není kde se na jídlo zastavit…(s mnohatunovou Tatrou si jen tak k mekaci nedojede
) takže musím mít navařeno tak aby mi zbývala minimálně jedna porce na druhý den abych mu ji mohla zabalit sebou…
Ale každému vyhovuje něco jiného a věřím že jsou lidi který se bez ní obejdou. Já k nim ale nepatrim
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Salorka využívám denně. Predstava, ze kvůli jedné porci ryze s omáčkou zadelam dva hrnce a pařník, plus talíř - ne díky. Děti si v ni často dělají kakao a já ohrivam čaj.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ohrivam vsechno na sporaku nebo v troube.
Bud v trosce vody v rendliku, na paracku nebo na panvicce.
Uplne v pohode.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucie_Sx píše:
Ohrivam vsechno na sporaku nebo v troube.
Bud v trosce vody v rendliku, na paracku nebo na panvicce.
Uplne v pohode.
Ohřívání v troubě při dnešních cenách, to se „ohrivaci“ v troubě pak nebudou stačit divit a zasnout nad fakturama
; nebo si ještě neslyšela o zdražení mnohonasobnem energii?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ahep píše:
Ohřívání v troubě při dnešních cenách, to se „ohrivaci“ v troubě pak nebudou stačit divit a zasnout nad fakturama; nebo si ještě neslyšela o zdražení mnohonasobnem energii?
Pokud mam pekacek s masem, tak samozrejme, ze ho ohreju v troube. Na horkovzduch je to chvilka a ohreju to vsem najednou.
Klidne si jez hnusny z mikrovlnky
.
Vsak i ona je na elektrinu, mrkni kam vede snura. A ohrivas kazdou porci zvlast.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucie_Sx píše:
Pokud mam pekacek s masem, tak samozrejme, ze ho ohreju v troube. Na horkovzduch je to chvilka a ohreju to vsem najednou.Klidne si jez hnusny z mikrovlnky.
Vsak i ona je na elektrinu, mrkni kam vede snura. A ohrivas kazdou porci zvlast.
V mikrovlnce na ohrati 1 porce potřebuji kdyz hodne, tak 1,5minx4 porce =6 min.
Přičemž klas. trouba, vč. hork9vzducu po 6 min. jeste ani neví, že je pustena, tady mě fakt nenachytas.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ahep píše:
V mikrovlnce na ohrati 1 porce potřebuji kdyz hodne, tak 1,5minx4 porce =6 min.Přičemž klas. trouba, vč. hork9vzducu po 6 min. jeste ani neví, že je pustena, tady mě fakt nenachytas.
Asi mas blbou troubu, kdyz po sesti minutach nevidis, ze pece.
Mimochodem, kolikrat tydne peces?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit