Mikrovlnka a praskání

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50186
10.1.12 14:24
verunka84 píše:
MUFICE píše:
verunka84 píše:
MUFICE píše:
Taky nám to praská, ale u každého jídla je to jiné.
Jo to je,polívka třeba nepraská,ale myslím že nejvíc praskaj ty pečený a smažený jídla........
Pečený kuře určitě :)
My máme tu mikrovlnku s grilem a občas jsem to tam i grilovala, ale to byla zaflákaná trouba, že jsem to pak hodinu čistila :cert:
Jako že to teklo a praskalo,jo?

Ten tuk z kůže mi cákal po celé mikrovlnce, když se to grilovalo :cert: :cert: Mám tomu speciální rošt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
10.1.12 14:25
ŠárušN píše:
Nám to taky prská. Mě by spíš zajímalo, proč někdy vytáhnu z mikrovlnky horký talíř (že se na něj nedá ani sáhnout) a jídlo na něm úplně studené…?

Taky to tak mám, hlavně, když ohřívám polévku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43069
10.1.12 14:36

maso bouchá, viz gladys
ohřívající se talíře jsou blbý - špatný materiál. mám pár takových.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
10.1.12 15:12

Mě se v mikrovlnce přehřívá kamenina, mám třeba takový tlustý kameninový hrnek a ten se nahřeje, ale tekutina v něm zůstane studená.

Jinak jak někdo psal, tak pozor na zlaté a stříbrné lemování a celkově lesklé věci, jako alobal, hliník si s mikrvlnami fakt nerozumí a dá se tak mikrovlnka celkem solidně odrovnat. Hliník může být třeba i ve sklenicích, mě jednou bouchala a jiskřila sklenice s nějakou italskou omáčkou na špagety

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
10.1.12 15:24
Gladys píše:
Mě se v mikrovlnce přehřívá kamenina, mám třeba takový tlustý kameninový hrnek a ten se nahřeje, ale tekutina v něm zůstane studená.Jinak jak někdo psal, tak pozor na zlaté a stříbrné lemování a celkově lesklé věci, jako alobal, hliník si s mikrvlnami fakt nerozumí a dá se tak mikrovlnka celkem solidně odrovnat. Hliník může být třeba i ve sklenicích, mě jednou bouchala a jiskřila sklenice s nějakou italskou omáčkou na špagety

To byla jako kupovaná sklenice s omáčkou?A snědla si to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
10.1.12 15:42

é, asi kecám, sklo může obsahovat olovo, ne hliník :zed: tudíž něco jako umělý křišťál :mrgreen:
Jasně že jsem to snědla, kdybych to nestrčila do mikrovlnky, tak bych ani nevěděla, že to sklo je nějaký jiný. Dobrý prase všechno spase

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ŠárušN
10.1.12 16:01
Pudloslava píše:
maso bouchá, viz gladys
ohřívající se talíře jsou blbý - špatný materiál. mám pár takových.

Vidíš a my jsme to sváděli na tu mikrovlnku…

• Citovat
  • Upravit
1808
10.1.12 16:03
Gladys píše: é, asi kecám, sklo může obsahovat olovo, ne hliník :zed: tudíž něco jako umělý křišťál :mrgreen:
Jasně že jsem to snědla, kdybych to nestrčila do mikrovlnky, tak bych ani nevěděla, že to sklo je nějaký jiný. Dobrý prase všechno spase

Jj,dobrý prase všechno spase :palec: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
10.1.12 16:09

Tak asi fakt záleží na nádobí má to být správně microwave safe označení :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
04tomas045
21.6.13 22:33

Bože ved to je jasne že bude prskať, strelať, všade kde je masť trebarz olej, maslo maslo najviac mne raz tak prasklo kurča že sa mi pod tlakom otvorili dvierka na mikrovlnke

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max