Mikrovlnka a praskání
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
verunka84 píše:MUFICE píše:Jako že to teklo a praskalo,jo?verunka84 píše:Pečený kuře určitěMUFICE píše:Jo to je,polívka třeba nepraská,ale myslím že nejvíc praskaj ty pečený a smažený jídla........
Taky nám to praská, ale u každého jídla je to jiné.
My máme tu mikrovlnku s grilem a občas jsem to tam i grilovala, ale to byla zaflákaná trouba, že jsem to pak hodinu čistila
Ten tuk z kůže mi cákal po celé mikrovlnce, když se to grilovalo
Mám tomu speciální rošt.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ŠárušN píše:
Nám to taky prská. Mě by spíš zajímalo, proč někdy vytáhnu z mikrovlnky horký talíř (že se na něj nedá ani sáhnout) a jídlo na něm úplně studené…?
Taky to tak mám, hlavně, když ohřívám polévku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
maso bouchá, viz gladys
ohřívající se talíře jsou blbý - špatný materiál. mám pár takových.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě se v mikrovlnce přehřívá kamenina, mám třeba takový tlustý kameninový hrnek a ten se nahřeje, ale tekutina v něm zůstane studená.
Jinak jak někdo psal, tak pozor na zlaté a stříbrné lemování a celkově lesklé věci, jako alobal, hliník si s mikrvlnami fakt nerozumí a dá se tak mikrovlnka celkem solidně odrovnat. Hliník může být třeba i ve sklenicích, mě jednou bouchala a jiskřila sklenice s nějakou italskou omáčkou na špagety
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Gladys píše:
Mě se v mikrovlnce přehřívá kamenina, mám třeba takový tlustý kameninový hrnek a ten se nahřeje, ale tekutina v něm zůstane studená.Jinak jak někdo psal, tak pozor na zlaté a stříbrné lemování a celkově lesklé věci, jako alobal, hliník si s mikrvlnami fakt nerozumí a dá se tak mikrovlnka celkem solidně odrovnat. Hliník může být třeba i ve sklenicích, mě jednou bouchala a jiskřila sklenice s nějakou italskou omáčkou na špagety
To byla jako kupovaná sklenice s omáčkou?A snědla si to?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
é, asi kecám, sklo může obsahovat olovo, ne hliník
tudíž něco jako umělý křišťál ![]()
Jasně že jsem to snědla, kdybych to nestrčila do mikrovlnky, tak bych ani nevěděla, že to sklo je nějaký jiný. Dobrý prase všechno spase
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pudloslava píše:
maso bouchá, viz gladys
ohřívající se talíře jsou blbý - špatný materiál. mám pár takových.
Vidíš a my jsme to sváděli na tu mikrovlnku…
- Citovat
- Upravit
Gladys píše: é, asi kecám, sklo může obsahovat olovo, ne hliníktudíž něco jako umělý křišťál
Jasně že jsem to snědla, kdybych to nestrčila do mikrovlnky, tak bych ani nevěděla, že to sklo je nějaký jiný. Dobrý prase všechno spase
Jj,dobrý prase všechno spase
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak asi fakt záleží na nádobí má to být správně microwave safe označení ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bože ved to je jasne že bude prskať, strelať, všade kde je masť trebarz olej, maslo maslo najviac mne raz tak prasklo kurča že sa mi pod tlakom otvorili dvierka na mikrovlnke
- Citovat
- Upravit