Mikrovlnka a praskání
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
mikrovlnka a praskání
Ahoj holky,chci se zeptat když dám do mikrovlnky třeba pečené kuře nebo řízek na ohřátí tak to praská,dělá vám to taky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jo, to mi dělá u všeho, v čem je víc tuku. Podle mě tam praskaj ty kousky sádla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No jak se to ohřívá, tak ta vlhkost se mění v páru a uniká z jídla, tak to bouchá (třeba taková omáčka, nemít poklop, tak mám mikrovlnku kolikrát zevnitř červenou)
Nějaké ale bouchání v mikrovlnce, jako spíš v motoru, může znamenat, že máš nějak zatarasený přívod vzduchu, já jsem na mikrovlnku postavila chlebník
A nějak mě netankovalo, že jsem to postavila přes všechny otvory na vrchu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi máš pravdu a ještě když to kuře je třeba mastné ale někdy to fakt tak moc praskne až se vylekám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
M-a-j-a píše:
A nemáš talíř se zlatýmJinak mi jídlo taky prská.
Nee,se zlatým nedávám a používám jen nádobí do mikrovlnky a klasický talíře…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
MUFICE píše:
Taky nám to praská, ale u každého jídla je to jiné.
Jo to je,polívka třeba nepraská,ale myslím že nejvíc praskaj ty pečený a smažený jídla........
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
verunka84 píše:MUFICE píše:Jo to je,polívka třeba nepraská,ale myslím že nejvíc praskaj ty pečený a smažený jídla........
Pečený kuře určitě ![]()
My máme tu mikrovlnku s grilem a občas jsem to tam i grilovala, ale to byla zaflákaná trouba, že jsem to pak hodinu čistila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
MUFICE píše:verunka84 píše:Pečený kuře určitěMUFICE píše:Jo to je,polívka třeba nepraská,ale myslím že nejvíc praskaj ty pečený a smažený jídla........
My máme tu mikrovlnku s grilem a občas jsem to tam i grilovala, ale to byla zaflákaná trouba, že jsem to pak hodinu čistila
Jako že to teklo a praskalo,jo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nám to taky prská. Mě by spíš zajímalo, proč někdy vytáhnu z mikrovlnky horký talíř (že se na něj nedá ani sáhnout) a jídlo na něm úplně studené…?
- Citovat
- Upravit
ŠárušN píše:
Nám to taky prská. Mě by spíš zajímalo, proč někdy vytáhnu z mikrovlnky horký talíř (že se na něj nedá ani sáhnout) a jídlo na něm úplně studené…?
Jo to se mi taky stává,to je zajímavé že?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
verunka84 píše:ŠárušN píše:Jo to se mi taky stává,to je zajímavé že?
Zajímavé to je, protože správně by to mělo být přesně naopak ![]()
- Citovat
- Upravit