Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Je to jedno
Za mě asi lepší Martin a ještě lépe Michal nebo Lukáš… Lukáš mi přijde mnohem hezčí než Mikuláš…
@brumdinka píše:
Za mě Martinv tomhle věkovým rozpětí bude jedinej za to Mikuláš je najednou děsně populární…nevim proč, chybí mu jen čert a anděl
To není úplně přesné, v roce 2015 se narodilo 1200 Martinů a cca 500 Mikulášů. Ale máš pravdu v tom, že Martinů se rodí rok od roku spíš míň a Mikulášů víc, opticky ovšem je Mikuláš na každém rohu, protože to pořád ještě chytí víc za uši.
Mikulášů je opravdu čím dál víc. Taky jsem se setkala s variantou Mikoláš.
@Anonymní píše:Rozhodně Mikoláš.. nebo třeba jinou variantu - Nikola
Jaké jméno z těchto dvou byste chlapečkovi dali raději? K příjmení nám jdou obě jména, Mikuláš zní možná trochu lépe. Porod se blíží a my se stále nemůžeme rozhodnout.
@Anonymní píše:
Jaké jméno z těchto dvou byste chlapečkovi dali raději? K příjmení nám jdou obě jména, Mikuláš zní možná trochu lépe. Porod se blíží a my se stále nemůžeme rozhodnout.
Martin ![]()
První syn je Martin, druhý měl být Mikuláš, ale termín jsem měla 4. 12., tak mi ho rozmluvili a je to Matyáš. Ve vašem případě bych si prostě hodila korunou ![]()
@Anonymní píše:
Dala bych rozhodně Mikuláše ![]()
Holky, děkuji. Asi mi fakt nezbude nic jiného než si hodit korunou. ![]()