Restaurace v Mikulově s dětskou stoličkou

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
104
20.4.10 12:33

Mikulov

Všechny zdravím. nemáte náhodou nějaký typ do jaké restaurace jít v Mikulově. Jedeme tam na výlet tak abych nemusela něco hledat až tam přijedeme.
Hlavně potřebuju ohřát jídlo a když tam bude dětská stolička tak si nebudu přát nic víc.
Nebo jak to vy řešíte když někam jedete. Bude jí rok a jí pořád jídlo jako kaši tak jí musim brát sebou skleničku a nenapadá mě moc jak to ohřát jedině poprosit v restuaraci o ohřítí. Děkuji za typy.
hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4242
20.4.10 13:05

Ahoj Keny,
konkretni a specifickou restauraci ti presne neporadim, jako treba s detskym koutkem nebo detskym menu, ale loni jsme byli v Pavlove na cyklodovce a v Mikulove byli asi 2×, takze me zkusenosti:
Jednou jsme byli na obede v restauraci primo na namesti, byl to v podstate takovy „sklep“, slo se tam „dvorem“, vyborne varili ceska jidla, detskych zidlicek meli vice, ochotne ohrali detskou sklenicku (sestrenka mela rocni holcicku) a deti vubec neresili (a ze jich tam s vyletnikama bylo, hlavne lilo, takze tam bylo milion lidi :wink: ).
Podruhe to byla zase restaurace kousek od namesti a stejny pristup, prislo mi, ze jak je to turisticka oblast, tak to tam bylo pomerne v pohode…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
20.4.10 13:47

je tam hospod a hospod…hur by se ti asi hledala ta co ti nekdo doporuci :lol: urcite si vyberete na miste. a jidlo pto malou ti taky radi vsude ohrejou..jeste jsem nikdy od nikoho neslysela ze by kdekoliv s tim byl problem :-) uzijte si vylet…mame tu krasne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1033
7.8.14 10:08

Kam v Mikulově s malým dítětem?

Zdravím všechny, jedeme s manželem a roční dcerou na tři dny do Mikulova, prosím o tipy kam se podívat. Zatím máme jen v plánu vycházku na Kozí hrádek a návštěvu Cafe Fara s procházkou na Sirotčí hrad.Budu ráda když poradíte kam zajít-turistika, kultura, koupání…,i kde posedět. Už jsme tam dlouho nebyli, tak nevíme. Děkuji.
Edit:K dispozici auto, dcera spíš v kočárku, chodí, ale moc toho neujde.

Příspěvek upraven 07.08.14 v 10:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
7.8.14 10:21

Určitě zámek, pak Sv. Kopeček :-) Koupání v krásném lomu :-) Je to cca 2km od centra :-)
Na jídlo doporučuji penzion Venuše :-) Mají tam i sklípek a vynikající vína :-)

• Citovat
  • Upravit
82
7.8.14 10:32

Zalezi, jak hodne jste mobilni(kocar, nositko, auto…)…no a 3 dny je dost malo. V Mikulove můžete prohlednout zamek, zamecke sklepeni + namesti, Svaty kopecek(ale tam by to chtelo dite spis do nosítka),Dietrichsteinskou hrobku (ale to je tak spis pro vas),restauraci je tam uricte hodne (taky uz jsem tam delší dobu nebyla).
Zaujalo me spis to, ze se chcete podivat do cafe fara - zkouseli jsme se tam podivat cca před mesicem, ale bylo tam beznadejne plno. Takze urcite doporucuji zavcas si zarezervovat místo. Byli jsme tam odpoledne a rekli nam, ze pokud si hodinu, dve počkáme, tak mozna místo bude (byli jsme tam s dvěma malyma detma a cekat tedy neslo).
Jinak doporučuju navstevu Valtic ci Lednice, pokud to tam uz neznate.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1033
7.8.14 10:37

Díky za tipy a Faru zkusím zarezervovat. Máme auto a kočárek, dítě částečně chodící, nosítko nesnáší. Víc než tři dny bohužel nemáme-vytížený manžel, já jsem ráda i za ty tři dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1033
7.8.14 10:44

@šotolka Tak rezervaci mám a děkuji za radu, mrzelo mě kdyby bylo plno. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.