Babyfriendly restaurace PLZEN - specha!
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Babyfriendly restaurace PLZEN - specha!
Ahoj holky,
nemela byste prosim nektera dobry tip na prima restauraci v Plzni otevrenou i o vikendu, ktera by byla optimalne nekuracka a mela detsky koutek?
Predem dekuji vsem!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, jediné co mě napadá je Simsalabim na Americké. Normálně je asi kuřácka, ale my tam byli jednou v neděli asi ve dvě a byl tam jeden pár, tudíž nám tam nikdo nekouřil. Dětský koutek tam mají taky, stoleček, nějaké pastelky, kostky…ale není uzavřený. Nám se tam líbilo a zajdeme určitě zase ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dekuji za tipy. Nakonec jsme skoncili (planovane) u Slunecnice a moc si pochutnali. Nekourilo se tam, personal mily a vstricny (ohrali mi bez problemu donesene domaci jidlo pro mladsiho), klukum prinesli pastelky a papiry, aby se zabavili, nez bude jidlo, po jidle dostali kafickovou cokoladicku. My velci jsme si hodne pochutnali, takze kdyby jeste nekdo nekdy potreboval, tak vrele doporucuju!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vcera jsme byli v Simsalabim na Americke, pac Slunecnice byla zavrena. Prostredi prima - detsky herni koutek, byli jsme tam temer sami. Ten par, co tam byl s nami, zahy odesel, ale bundu mam od nich i tak prokourenou.
Co mi ale vadilo, je nedostatek jakychkoli detskych jidel na listku. Sice nam udelali detskou porci dospeleho, dostatecne koreneneho jidla, ale jak se tak koukam na uctenku, tak si uctovali plnou cenu.
Tolik jen me zkusenosti kdyby sem nekdo nahlizel a hledal ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
BABY FRIENDLY
Ahoj, obnovuju, kam se dá v Plzni zajít na pokec s kamarádkami v nevlídném počasí?
děti několikaměsíční ![]()
ideálně s přebalovákem a gaučem třeba ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.