Kam s dětmi plavat v Brně
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kam s dětmi plavat v Brně
Ahoj, chtěla bych se zeptat kam chodíte s dětmi plavat v Brně nebo blízkém okolí. Chtěla bych ty starší vzít do bazénu, ale nevím zda třeba na Ponávce nám povolí do vody kruh atd.
Našla jsem ten vyškovský aquapark a bazén v boskovicích. Máte někdo nějakou zkušenost? Jak to tam je, jak se tam s dětma dá plavčit, jsou tam i malé bazénky, můžou tam s rukávky nebo destičkou, plavacím kolem?
Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, v Brně to stojí za ![]()
jezdíme často do Boskovic, Olomouce, Laa.
V dubnu by meli otevřít aquapark v Kohoutovicích.
Ve výše uvedených je všude minimálně relaxační část s teplejší vodou, a kruhy, rukávky bez problémů - většinou jsou volně k dispozici a zázemí pro děti (přebalováky, ohrádky)
Taky jsem objevila hotel v Brně kde je velká vířivka a nikdy jsem tam nikoho nepotkala (35 stupnů, 150kč hoďka)..
Jinak chodíme plavat na Morendu (slůně)..ale to je kurs.. ![]()
Dětský bazének je i na kraví hoře ale tam nechodíme, nenní tam zázemí a je tam kosa.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
bazén pro děti
Ahoj. V Aquči v Kohoutovicích jsme byly s holkou cca 3× a byla hned nemocná. Na malé děti je tam šílená zima a pak není ani kde posedět. Musí se být na chodbě kde se lidi přezouvají neboť restauračka v patře má až od dvanácti hodin. ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahojte! Ozivuju tema - chtela bych se synem 2.5 roku na bazen - sam neplave. Kam chodite?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@1opice Mrkni se na lázně Rašínova, jsou tam schody do vody a pozvolné klesání dna, ale dlouho jsem tam nebyla, bližší info nemám. Taky na Kraví hoře by měl být nějaký bazén na blbnutí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@klenice tam jsme driv chodili na lekce. to mne nenapadlo ze se tam da jit i tak! Diky! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@1opice jj, mám to tam ráda, když vychytáš časy, jsi tam s prckem sama
a vodu mají hlídanou i pro kojence tím, že tam jsou ti Hastrmánci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.