Kratší výlety v okolí Teplic-máte nápady?

902
2.3.10 06:51

Kratší výlety v okolí Teplic-máte nápady?

Ahojky, chtěla jsem poprosit o nějaké typy na výlety s kočárkem v okolí Teplic. Nic moc nás nenapadlo a někam jsme chtěli vyrazit,třeba jen na tři hodinky. Poradíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
191
2.3.10 07:34

Napadá mě: Na komáří vížku? Nebo až bude hezčí počasí, zajet do Ústí do zoo.

Jinak doporučuji, až bude krásně, tak celodenní výlet do chomutovského lesoparku. Tam to stojí za procházku s kočárkem, nádherné je to na jaře, když tam všechno kvete - jezdíme tam několikrát ročně koukat na zvířátka :palec:

Příspěvek upraven 02.03.10 v 07:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
2.3.10 07:38

já už tam sice nebydlím, ale jako děti jsme hodně jezdili do oboru do Mstišova. No a nebo pak cokoliv na hory - bouřňák apod. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
2.3.10 09:01

Pisecak a botanicka, lazensky prky - k Musli, Mstisov, Komarka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
2.3.10 10:07

Tak já nejčastěji chodím jen tak do zámecký zahrady, máme jí 5 minut od baráku :mrgreen:
Ale jak už tu bylo psáno, super je zajet si do ústecké zoo, do obory a tak.. :wink: I když v tom ústí ty kopce.. To asi s kočárem nebude příjemný.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
2.3.10 10:40

Jasně, Zámecká, parky, Komárka-klasika. Na hory se teď nedá, když jsou ty závěje :-D Ale obora ve Mstišově je super nápad. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.