Fotbal - trénink se staršími?

75
5.10.17 21:53

Miluju fotbal

Ahoj..Už jsem tu dřív psala že chci hrát fotbal..dostala jsem mnoho rad a zkusila to..šla jsem si kopat s rodinným příslušníkem a zeptali se nás jestli nechceme zkusit trenink. Samozrejme trenéři byli mile překvapeni mými dovednostmi..zpracování, hlavičky, ping-pong ap.Do týmu chodím asi 2 měsíce (bohužel..je to mladsi přípravka :((( ) a já bych měla být ve starších žácích. Treneri říkali že když něco vylepšim budu hrát se staršíma zápasy..Jako kopat už docela umím (tuk tuk tuk),zpracovat taky a běhám rychle(jsem rychlejší než trenér :mrgreen: a ten mě nešetřil)..Ale chtěla bych zkusit trénink se staršíma..ale bojím se..jsou tam jen kluci..bojím se že se ztrapním nebo tak.. :((( mám zkusit ty starší?? Dík za odpověď :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
174
5.10.17 22:08

Já hlaju za mladší příplavku a nějaká starší holka nám to kazý a okopava nás :mrgreen:

Příspěvek upraven 05.10.17 v 22:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
5.10.17 22:08

Tak si v okolí najdi ženský tým a zkus hrát s ženami, to by nešlo? Kolik ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11560
5.10.17 22:39

Ženský tým možná, ale ona je dívka… Navíc takových týmů je pomálu…
@Maťka11 Kolik je ti vlastně let? Resp. jaký jsi ročník? 2004, 2003? Starší žáci v sezóně 2017/2018 jsou hráči 2003 a mladší.
Dívky mohou být o 1 rok starší, než kluci, takže můžeš hrát soutěže mladších žáků. Určitě ne přípravku. Myslím mistrovské zápasy, u nějakých přáteláků je to vlastně jen na domluvě trenérů. Sama si asi úplně nemůžeš vybírat u koho budeš trénovat- záleží to hl. na trenérovi. Možná ještě nemáš tolik rozvinuté „fotbalové myšlení“, protože nestačí jen dobře kopat do míče, ale důležitý je i výběr místa. Tohle v diskuzi nevyřešíš, musíš s trenérem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7209
5.10.17 22:50

Nesnášim fotbal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
5.10.17 23:23
@GabinkaCh píše: