Mimi na ceste či nikoli?

Badflower
19.10.24 09:42

Mimi na ceste ci nikoli?

Ahoj holky, vim, ze techto temat je tu hodne. Ale mam dotaz.. s partnerem se “snazime” o mimi. Nehrotime to nijak, spis jsme si rekli, ze to zkusime bez ochrany (nikdy jsem nebrala antikoncepci), spis brz ochrany rozuměno, nebudeme mit prerusovany styk.
No a dneska mam dva dny pred MS a udelala jsem si test predevcirem, vcera a dnes.. co myslite? Mela jsem vcera lehci spineni. Myslela jsem si, ze uz prichazi ms, ale nakonec nic a carka nakonec silila. Menstruaci mam mit tedy za 2 dny. Tak nevim, co si z toho vyvodit. Vim, ze jeste ms prijit muze… ale co myslite?
Predem dekuju za nazory a snad mate fajn den! :andel:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35691
19.10.24 09:44

Testy jsou pozitivní. Tak uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Badflower
19.10.24 09:49

@JancaS84 joo vim, ze je blbost testovat pred ms, ale nejak mi to nedalo. Uvidime, zda to dostanu a nebo se to udrzi🙏🏻

• Citovat
  • Upravit
4383
19.10.24 11:44

A co takhle si počkat? Jak my to máme vědět. Zbytečná diskuze. A testy jsou pozitivní. Stane se že někomu vyjdou před termínem MS. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Badflower
19.10.24 12:30

@Lu66 mne slo o to spineni vite :-) ja si velice rada pockam. A nic jineho ani nezbyde. Pro vas zbytecne vynalozena namaha psat koment. :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.10.24 14:06

Mas hezčí čárky než já a to já mam 3 dny zpoždění 🙈 a čekám nq výsledky krve …ja bych řekla ze to je pozitivní a teď jen čekat jestli náhodou MS nedorazí ale řekla bych ze spis už nedorazí :wink: 🙂

• Citovat
  • Upravit
Badflower
22.10.24 06:29
@Anonymní píše: Více

Tedaa! A jak dopadly testy? :-) snad se vydarilo!!! Ja mam dneska druhy den zpozdeni ms a na clear blue mam + a 2-3 :) takze snad to tam je a snad se udrzi..
dej vedet, jak si na tom ty!!! :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.10.24 15:56

@Badflower já bohužel …dnes potvrzeno ze HCG klesá takže to bohužel nedopadlo …ale gratuluji u tebe to vypadá ze to krásně roste :) ja sem mela celou dobu na clearbluw jen 1-2 takže když už mas 2-3 tak to je super znamení :)

• Citovat
  • Upravit
Badflower
24.10.24 06:41

Tak to mě mrzi :( ale to prijde, ve spravnou dobu!
Dekuji moc, uvidime, nic neni vyhrano. Já mam jeste problem ten, ze jsem byla v narkoze a tyden na to jsem zjistila tehotenstvi… proto mam strach. Kdybych to vedela do narkozy nejdu :( tak snad to nijak neublizi no..
ale u tebe drzim pesti, aby se zadarilo!!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.10.24 07:17

@Badflower Tyjo já pravé teď všechno řešila tak brzo pravé taky kvůli narkoze co mě čeká …ale na druhou stranu jsou proste zákroky kdy se proste musí ikdyz je žena těhotná a navíc si musela být úplně strašně krátce když jsi bxla v té narkoze jestli to počítám správně podle úvodního příspěvku musela narkoza proběhnout v době ovulace nebo krátce po a to by podle mě nemělo vadit …určitě bych se pak radši zmínila na gynekologii jestli to náhodou nemohlo něco udělat ale spis bych řekla ze ne :)

Jinak děkuji :) já uvidím co mi řeknou po vysetrenich když dopadnu dobře tak budeme ve snažení pokračovat :)

• Citovat
  • Upravit
Badflower
24.10.24 11:36

Anoo, já volala hned na gynekologii.. lekar rikal, ze tam jako riziko byt muze nejake.. ale proste oni sami nevi. Jde hlavne o to, ze se plod nemusi udrzet. A hlavne ja po operaci dostala lehke spineni, skoro nic!!! A to me zaskocilo, protoze ms mela byt az tyden po operaci cca. A jak mela prijit tak neprisla. Takhle jsem to zjistila:D ale na gynekologii mi lekar rekl, ze nekdy jsou zakroky, kdy musi zena do narkozy i kdyz je tehu… hlavne chce po mně jen zpravu, co mi vse v narkoze dali a bude to asi vic hlidat no. Na gyndu mam jit prave az bude videt nejaka “odezva” mimca. Takze zatim cekam.. uvidime🤗

Urcite dopadnou! Musim rict, ze ja zkusila 3× gel na podporu poceti a chytlo se to driv, nez jsme cekali 😇 🤞🏻

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.10.24 18:31

@Badflower budu držet palce ať se plod uchytí a nic vážného se nestane 🤞🏻 :) ….. gel na početí znám též jsme ho zkoušeli u prvního dítěte jen tak ze zvědavosti 😁 a vyšlo to tenkrát hned po použití 🙈 😁 tak nevím jestli to tomu opravdu pomohlo…teď ho budeme zkoušet taky když doktoři posvětí další snažení

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex