Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím všechny,
chtěla jsem se zeptat, jestli se vám zdá čárka na testu 17 dpo dostatečně silná. Přijde mi, že od 15 dpo nijak výrazně nesílí. Jsem ve stresu, protože jsem prodělala jedno biochemické těhotenství. Navíc nepociťuji žádné příznaky. Občas mě zabolí podbřišek a to je celé. ![]()
Síla čárky ti nic neřekne o prosperitě těhotenství. Těhotná jsi. Už dál netestuj a objednej se za tři týdny na kontrolu.
Dle čárek jsi těhotná, zavolej na gynekologii a objednej se
popis jim svůj strach a zajdi co nejdříve, něco malinko by mohli vidět na utz, samozřejmě nejlepší by bylo třeba až za 14 dní.
A jak moc silnou by si chtěla? Víc barviva už tam prostě není
…jsi těhotná…gratuluji…jak to dopadne ti nikdo nepoví..snad dobře…
Příznaky být můžou a nemusí…můžou se objevit či zmizet ze dne na den..a o prosperitě těhotenství to nic nevypovídá…
Děkuju všem, vzala jsem si prostě do hlavy, že by ty čárky měly být stejné. Asi jsem to potřebovala slyšet. Dlouho jsme se snažili. Už jsme měli schválenou i zadost na ivf. Tak jsem z toho celá v nervu ![]()
Čárky na testu být stejné fakt nemusí. Ty tam máš dálnice jako hrom. Koukám, že jsi dělala i digitální test. Já také. Když mi vyšlo 2-3 týdny, udělala jsem za týden ještě jeden. A když ukázal 3+, tak jsem se hodila do klidu.
@Z255 píše: Více
Jo jo, to je typické. Začli jste na 100% počítat s IVF, hlava vypla - a je tu spontánní těhotenství
- gratuluji!
Dobrý večer všem,
Jsem 13Dpo a chci se zeptat, taky tam vidíte ducha? Je to z večerní moči.
Samozřejmě otestuji zítra znova, jen jsem z toho teď hrozně nervózní místo klidná. Pobolívá mě i břicho jako před ms, tak jsem ještě nervóznější. Díky všem
@Anonymní píše: Více
Vidím poměrně hezkého ducha, nicméně 13 dpo je ještě před MS, takže nikdo nezaručí, že MS nepřijde. Počkala bych 2-3 dny do dalšího testu. Držím palce ![]()