Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj mamči,chtěla jsem se jen podělit o dojmy z jednoho filmu,a zeptat se,jestli ho některá z vás nemá.Bohužel je tok upovaný film na dvd na příbalu,není asi nikde ke stažení.Viděla jsem ho zde:
http://www.dvdinform.cz/…filmx-mimina
nejdřív se mi za to nechtělo dát tolik peněz,ale nelitovala jsem.Moje dojmy z filmu?Je zajímavé,jak v naší společnosti řešíme kdejakou drobnůstku,a jakou maminy na druhé straně zeměkoule,které mimiani nemyjí,jen ho olížou-Afrika-
Snažíme se rozvíjet jeho psychomotorický vývoj,stimulovat ho,a v Mongolské jurtě leží mimi svázané do vánočky na posteli samo celý den.
Je to zajímavý film,a myslím si,že mi malinko dal.Že dítě vyroste a bude dělat to,co má,i když to nebudeme tolik řešit…já jsem hlavně ten případ,protože mám neustálepocit,že malej je retarovanej
někde
![]()
Jsme dvě,taky si myslím,že někde inženýři z NDR udělali chybu při výrobě
Ale to je jen můj pocit.
Všechno se naučí dřív nebo později,akorát je prostě taková doba,že my po nich chceme všechno hned ![]()
www.ulozto.cz
za kvalitu a úplnost neručím ale díky za tip na co kouknout ![]()
Na tohle tady byla diskuse nedávno, taky mám ten film ztažený z ulozto.cz, ale ještě jsem nekoukala.
Nedavno jsem si to stahovala z ulozto.No,kazdopadne je zajimavy videt,jak to delaji v jinych zemich,ale zase si myslim,ze kdyby treba v Africe meli ty podminky jako mame mi,tak prece dite nebudou olizovat
jde asi proste jen o zvyky ![]()
madi píše:
Na tohle tady byla diskuse nedávno, taky mám ten film ztažený z ulozto.cz, ale ještě jsem nekoukala.
Máš link na tu diskuzi, pls ![]()
malej taky ještě neumí to co jiný děti a sem z toho uplně hotová, chci aby se v 8 měsících aspon poplazil o centgimetr, on dá ruce do zadu prdelku vystrčí a následuje řev , nu a mě by šlak trefil
du na ten dokument juknout ![]()