Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky…
měli jsme v sobotu u nás na obci vítání, a byli jsme z toho dost zklamaní.. nejenom že celý ten prubeh pripomínal scénu z komunistického filmu, prostředí též a spíš nám bylo trapně, než abychom si to nějak užili, a nakonec mi vrazili karafiát… no prostě ![]()
malej dostal hrkátko, talíř a příbor, a bryndák… prostě mi to přišlo hrozně chudý, a vubec na žádný urovni, talíř a příbor, dostal starší protože prostě co s tím bude dělat mimino že .
sice nás fotili u kolébky a tak, ale nikdo se neobtezoval nám oznámit kdy budou fotky hotové a zda vubec nejaké dostaneme, nebo skoncí na nastence obecníh uřadu.
zajímá mě jak to probíhalo u vás a co jste dostali u vítání vy…
jak tak slýchám tak jsme měli snad to nejtrapnější vítání v poslední době.
Právě kvůli trapnosti celé sitauce jsme nikam nešli… ![]()
U nás se ale jinak dává pamětní kniha o městě.
Tak u nás je to ještě horší,ségra dostala ted v říjnu pro malou jen kosmetický balíček (nějaké neurčité značky) a přáníčko..tot vše ![]()
Nevim, co je na tom pravdy,ale v Ústí nad Labem snad dostávají poukázku do tamního obchodu s dětskými věcmi v hodnotě 5000.- To bych brala všema deseti..
A v mém rodném bydlišti,tam dávají pamětní skleničku se jménem,kytičku a to je také vše!!Je krize a bude hůř
![]()
My byli zrovna taky v sobotu. Dostali jsme botičky, propagační materiál o městě
, pexeso a kytku (hezkou). Jinak jsme tam měli řečníka, co řeční na pohřbech, takže hrůza. ![]()
no kdyby tam byl aspon řečník.. a neposteli tu trapnou řeč z magneťáku kterej chrchlá
proste mi to bylo dost líto…
hlavne že vsichni v kvádrech , a jako ..... ![]()
Ahoj,
no tady v LBC to bylo podobný taky jsme byla zklamaná.Malá dostala hračku,která byla ppro ní úplně nevhodná,mohla jí vklidu rozebrat a měla malý části,který mohla v poho spolknout a knížku BROUČCI a kytku jsme dostaly myslím každá gerberu abylo a přišlo mi to dost odfláknutý to jsme si tam říkaly s vícero maninama takže nejste jediný kdo byl zklamaný.. ![]()
Jsem si říkala,že snad ani příště nepůjdem ![]()
Víš, jak je to s tím darovaným koněm? ![]()
Copak je tak důležité, co tam dostanete? Nepopsala jsi, jak to probíhalo (prý trapně), ale jenom co jste dostali. Tak co bylo to hlavní, proč jsi tam vlastně šla? A na ty fotky ses asi měla zeptat.
My jsme dostali poukázku na 400 Kč do drogerie a fotky nám přišly na dobírku domů.
ty jo tak u nás průběh trapnej,ale dostali jsme růži, knížku o městě, malej dostal bryndáček,chrastítko ,fotečku, 1500 kč na zařízení vkladní knížky ve sparkašce a ještě něco,ale už nevím..jsme přesvědčená že s dalším nejdu
To jste neměli zas tak chudé
,u prvního jsme dostali talířek s miskou a u druhého plyšáka,kytka žádná,jen nějaký pamětní list,jako diplom
Jinak jen ty řeči…fotky pak vyzvednout u fotografa za plnou cenu ![]()
V tomhle se to fakt moc nezměnilo ani za 30 let,pamatuju,jak brácha dostal pamětní medaili a mamka karafiát… ![]()
Ahoj Choki, presne tak, my jsme z Usti, tam dostavaji pouze prvorodicky na prvni dite a je to podekovani ,ze se rozhodly tady usadit a mit deti.. mame dvojcata a pozvanka prisla jako na jedno dite, vzala jsem oba a kupodivu jsme dostali poukazky dve.. takze na deset tisic, ale plati to jen do par obchodu, jeden zrusili a je snad az v Decine, v jednom maji jen hracky, v dalsim zase jen obleceni, nastesti v jednom maji autosedacky, tak jsme uz poridili vetsi, ale poukazky nam platili jen dva mesice.. jinak vitani bylo trapny, mluvili predstavitele mesta, ale desny neosobni blbosti a foceni zadny, bylo to takovy anonymni.. ale poukazky se samo hodi, proto jsme tam sli a fotky si udelali sami..
Ahoj,
u nás dostáváme poukázku na zboží v hodnotě 1000kč do obchodů AHOLD/Albert,HyperAlbert/,kvítí a plyšáka.
když s emi narodila před 11 lety Ilonka tak jsem dostala jen plyšáka a karafiáty a to už komunisti nevládli ![]()
Jinak povídání pěkné,vystupují tu děti ze školky v tradičních krojích ![]()
eviku
tak to promin, ale podle me by to melo mít alespon nejakou uroven…
rec byla pustena na magnetáku, sedeli jsme tam jako blbci a fakt nám bylo trapně… a to i rodičům ( babička, dědek,).
ostatní co tam byli s nbámi pustili do síně dřív, my sme zustali stát za dverma, a cekali nez pusti nejakou pisniku z magiče abychom az pak jako vešli …
když už toto, tak by to mělo mít alespon nejakou uroven.. malej dostal talíř a pribor, kterej je normalne pro tříleté dítě… to teda nevím, co by s tím jako dělal.
přišlo mi to líto, když už nic, čekala jsem že to bude mít aspon nejakou uroven.
No my dostali lahvičku pro 9 měs. dítě, kalhoty, bodyčko a krásnou teplákovku vel. 92 a přáníčko a deníček miminka.
Příspěvek upraven 14.02.11 v 09:49
Tak my byli na vítání občánků a proslov měl starosta a docela pěknej. Pak přivítal každýho občánka, nějaká ženská taky z úřadu mu to dítko jako představila. Dcerka dostala pohádkovou knížku, dřevěné kostky a pamětní minci obce se svým jménem. Já dostala karafiát
Měli tam načinčanou kolíbku a postupně jsme se všichni, co jsme byli s dcerou, chodili zapisovat do pamětní knihy (to měli moc hezky udělané, zdobené písmo, kytičky a tak
) a u toho nás fotili. Cédo s fotkama pak bylo za týden na úřadě k vyzvednutí. Ještě nám zazpívaly a zarecitovaly děti z místní mateřinky a základky a hurá domů
Mně se to líbilo moc ![]()
Jo ještě jsem zapomněla na deníček pro miminko ![]()
Příspěvek upraven 14.02.11 v 09:52