Poradna duly
Jana Čurdová
Maminky popovidame si.? jaky je nej mleko um mame 4mes
Ahoj, mám také dcerku, 4 měsíce. S UM ale neporadím, zatím ji žádné nedávám. Ale synovi 2,5 roku kupuju Hami, stále mu chutná.
@Adelka951 dekuji,tedka momentalne davam male mleko babylove1 ale cca tyden zpet ma mala hlad po 2hod max 2.5 pripada to ze je to nestaci a asi 3dny co ma zluto zelenou stolicu
@hanka1120 A kolik ho davas? Davas podle vahy nebo veku? Chystas se zacit s prikrmy? Ja zatim jen kojim, dcerce to staci a dobre pribira, tak to zatim neresim.
@Adelka951 podle veku davam mlicko, na noc kasu a odpo presnidavky jinak zatim nic, ale pribyra ukazkove tak to nechapu proc nevydrzi 3 hod
@hanka1120 Mě teda malej poslední dobou taky nevydrží, ale ještě nepřikrmuji a víc jak 150ml mi nevypije ![]()
@Pamča mala mi vypije jak kdy 150-180 kase 150.ale mala celkem dost ublunkava ale pouze mlicko
Za mě Sunar. Dcera taky hodně ublinkávala, ale teď už je na tom líp. Ono se to prý časem srovná a asi je to pravda. Jinak obě mé děti jedly vždycky po 2 hodinách. Nevím, nechápu proč to tak je, ale když jsem se znažila jim dát na to jedno krmení víc mlíka/jídla, tak to nesnědly a za 2 hodiny měly hlad.
Neřeším to, hlavní je, že jsou zdraví a přibírají.
@hanka1120 20015
to mě pobavilo, jinak u nás v okolí si všichni chválili sunar
po nutrilonu se blinkalo ![]()
@hanka1120 píše:
Maminky popovidame si.? jaky je nej mleko um mame 4mes
ahoj maminko z budoucnosti. Tak co, rodi se uz teleportem? A vyresili jste nejak to prebalovani, plenka hopvinko spolkne a dite od toho neni, nebo proste prebalujou roboti? ![]()
Nutrilon nebpo Hami… nedávala bych ty mlíčka z Rossmannu či DM, nechápu proč chcou maminy ušetřit zrovna na tomhle