Poradna duly
Jana Čurdová
A dalsi takova dulezita vec- jakou matraci do postylky? Zdravotni s pur penou nebo kokos-molitan-kokos nebo pohanka-molitan-kokos. Kamaradka ma jeste variantu molitan-kokos-molitan a teprve ji vyzkousi za par dni, az se ji narodi chlapecek
Jako uprimne obycejnou molitanovou matraci brat nechci, dite si zaslouzi dobry spanek… Problem trochu je, aby se mi mala nedejboze neosypala, me totiz nejvic zaujala pohanka-molitan-kokos, ale mala asi bude mit citlivou pokozku po mne… Takze pokud vite? U vsech variant vyse zminenym krome obyc molitanove pisou, ze jsou matrace antialergicke… ![]()
@hanushka008 děkuji mrknu na to… ![]()
Tak postýlku mam vybranou za 1 500,– ale to vybavení do ní, je drahé, to co jsem vybrala já vyjde na 2 500,– ale zase je tam už vše.. ![]()
Po vánocích bych už chtěla začít dělat pokojík, přijde mi, že se to vše hrozně blíží a my kromě kočárku, kolébky a oblečení nemáme nic… ![]()
Právě, že se ten dorjan líbí i manželovi a sehnali jsme ho opravdu v krásné barvě, už se těším až ho vyzkouším… ![]()
Tak matrace malé koupila už prababička a abych pravdu řekla, nepátrala jsem potom jaké jsou.. ale teď to určo zjistím…
@Moruma : neni zac… Jaki ja jsem chodici priklad debility- mohla jsem mit krasny kocarek od kamaradky po jednom diteti v top stavu trojkombinace+ 2 autosedacky Dorjan Prestige Butterfly v cerno bile kombinaci za 4000-5000Kc, ale chtela jsem novy a ted jsem necetla moc dobre recenze na ten Babylumx a ze je to polska znack takze ruce pryc od toho!
Ale ted jsem objevila jeden krasny Dorjan Danny sport prestige ruzovy tak treba budu mit ten… Ja mam s tou vybavickou stesti, ale jak se to vezme- teta uz ma devitiletou dceru, takze mam po ni postylku asi i s kolecky, ohradku (ten starsi typ), zavinovacky, povleceni, prosteradla, hracky nad kocarek, oblecesteni- jenze co kdyz bude postylka rozvrzana nebo okousana? Ohradku necham u taty, protoze to teda ne takovej oldschool a oblecky mam tri narvany pytle, ale musim to protridit- jejich dite melo taky vicemene vsechno novy a moje ma mit pujceny stary kramy?! To teda ne, mit penize na komplet celou novou vybavicku tak se jim na ty veci vykaslu!
Navic uz to vidim jak tam ty veci budou petadvacet tricet let nez sestrenice bude chtit taky dite a jak si je cela zhava vezme ![]()
My máme kočárek tako jumper x, je teda po jednom dítěti už použitej, koupili jsme ho od známý, trojkombinace, myslim, že poslouží
postýlku chcem obyč z ikei a k tomu koupíme i tu matraci co k tomu je atd ![]()
@sokolova.marticka : jo mit auto nebo Ikeu kousek tak bych si tam taky asi hned kozpila postylku i matraci, ale my mame nejblizsi Ikeu v Praze a auto taky ne ![]()
Zdravím všechny, které by měly rodit v březnu 2015.
Já mám termín 6.3.2015 a mám docela strach, do teď bez komplikací a najednou, vyšší TK, vyšší cukr, ale jen malinko, během 10 dnů jsem nabrala 4 kg, i když teď to jde dolů, otoky nohou a rukou. Děsně se bojím preeklampsie, zítra mně čeká riziková poradna…Tomík už má skoro 2kg a všechny ultrazvuky jsou OK, ale jsem tak vystreslá, že skoro nespím a děsně se bojím…denně i několikrát se měřím jak cukr, TK, tak váha a pevně věřím, že to ještě do termínu vydržíme…Každopádně také rodím v UPMD Podolí a chci se zeptat, pokud bych rodila přirozenou cestou, zda víte, kolik se hradí epidurál…
Díky za reakci,
Jana
@Jeanees pokud vím tak epidural je zdarma a také mám termín 6.3.2015
Tak jsem si oddechla, pokud teda je to tak…v Krči prý chtějí 5700,–Kč…
Držím palce k porodu, už to máme za chvilku, já jen doufám, že to do té doby vydržíme…
A kde budete rodit? Také v Podolí? a čekáte holčičku, nebo kluka? My čekáme kluka, Tomíka:-)
Holky porad jsem ve skupince sama, pridate se nekdo?https://www.emimino.cz/skupiny/brezen-2015/
https://www.emimino.cz/…brezen-2015/ za chvili oslavi rok a ja nemam s kym pokecat kdo ma stejne stare miminko ![]()