Poradna duly
Jana Čurdová
Diskuze pro maminky v ocekavani s terminem porodu brezen 2015
![]()
Ahoj vsem maminkam, co mate termin porodu 2015! Toto je otevrena diskuze, zadna soukroma s nutnosti schvaleni pristupu
Budu rada, kdyz tu budeme moci probrat veci ohledne vybavicky, kocarku, nasich radosti i strasti… ![]()
Ahoj, termín mám 10.3. a ráda si s ostatními maminkami vyměním dojmy a zkušenosti.
Ahoj holky, ja mam termin 4.4.,ale kdyby to nevadilo, rada bych se pridala
Doma uz mam 2 a ctvrt roku starou holcicku
Takze hodne z vybavicky uz mame po starsi dcerce. Ikdyz preci jen jsou nektere veci, ktere budeme muset dokoupit.
Jsem rada, ze ma nova diskuze takovy ohlas. A my cekame Adelku 9.3.2015
Kouksm holky, ze s holcickama se doopravdy roztrhl pytel ![]()
@Elísek22 : vubec nevadi, ze mas termin dele a uz druhe dite ![]()
Takze prvni tema navrhuji kocarek- my cekame na koupi na polovinu ledna, porad ale nevim jestli koupit pres internet nebo radeji osobne na prodejne.. Mam vyhlidnuty kombinovany 3v1 BABYLUX MAGNUM i s fusakem a slunecnikem na sponu na eshopu za 4999Kc. Korbicka je docela velka (85×37), ma tedy pevna, ne otocna kola. Normy a bezpecnostni certifikaty vyhovuji jak u kocarku, tak u autosedacky. Rukojet ma vysokou ( od zeme az 116cm, coz je pro me i tatinka idealni, protoze jsme oba cahouni), prehazovaci rukojet, dvojite odpruzeni, polokovova konstrukce, potisk cerna s velkymi kvety coz si myslim, ze je univerzalni pro holcicku i chlapecka, kdyby se nam casem povedl
Kola ma ctyri, skoro stejne velka. Ale fakt nevim jestki neinvestovat o trochu vice a koupit radeji na prodejne… ![]()
My mame termin 5.3., bude to Samuel ![]()
No a kocarek mame vybrany Camarelo Granada ![]()
@Camosh : tak taky nejaky chlapecek
o Camarelu jsem uz cetla.. A dost si maminky chvali Peg Peregro ( doufam, ze jsem to napsala dobre) a Tako… Hezke jmeno Samuel ![]()
@hanushka008 tak nám dojde kočárek už ve středu, hodně jsme přemýšleli nad camarelo art, nebo tako ale nakonec budeme mít dorjan…
Teď vybíráme postýlku tu snad koupí babička s dědou.. ![]()
A kdyby ne tak manžel, naší princezně vyrobil kolébku… ![]()
Pokojík bude bílo růžový.. a co u vás, jen nemůžu sehnat bílý přebalovací pult… ![]()
@hanushka008 píše:
@Camosh : tak taky nejaky chlapeceko Camarelu jsem uz cetla.. A dost si maminky chvali Peg Peregro ( doufam, ze jsem to napsala dobre) a Tako… Hezke jmeno Samuel
Taky se nam moc libi ![]()
Ja zase naopak o Taku neslysela moc dobre veci, osobne jsem treba porovnavala sportaky v obchode a Camarelo ma o dost vic prostoru ve sportaku, navic je i o dost lehci ![]()
@Moruma : no my to budeme honit hlavne v lednu- zatim mam nejake rucniky, zinky, oblecky vyprano vyzehleno, ale to je teprve zacatek. Ted mi v tydnu prisla nebesa se stojanem nad postylku, postylku budu mit pujcenou od tety po jednom diteti… Ale co jsem koukala, tak ty postylky taky ty klasicke borovicove se stahovacim bokem nebo polohovaci nejsou tak drahe. Bily prebalovaci pult jak na komodu nebo s upevnenim na pstylku je treba nem oblibenem eshopu www.krtecek.cz ,ale mel by byt i v sortimentu u nas v Plzni v obchode U Krtecka vedle McDonalds u Rondelu. Na eshopu www.ukrtecka.cz ho meli.. Jinak my jsme zatim v malem byte 1+1, ale urcite planujeme stehovani alespon do 2+1, ale ted na hledani kaslu, jsem z toho unavena a nebavi me se rim porad stresovat…
Jinak Dorjan kocarky jsem taky divala a myslim, ze ho mela kamaradka a ty jsou take moc krasne a velke ![]()
@Camosh : tak jeste mam chvili cas… Me tezsi kocarek nevadi, aspon si trochu zaposiluju a rychleji schodim kila nabita tehotenstvim ![]()