Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím,
nemám nějak konkrétní dotazy. Jen bych se tu ráda potkala s ženami, které jsou také v očekává
a jsou v podobné, termínu jako já. A mají porod někdy kolem konce srpna, či v záři popř. i klidně v srpnu.
Budu ráda, když si s někým mohu-budu moci sdělit informace o průběhu těhu atd…
Díky a těším se
![]()
Dneska 15+3 a termin vychazi na 6.9. A je mi asi dobre, obcas se neco mensiho vyskytne ale dobry. Co ty?
@Kacul70
já dneska 16+4 a termín mám 29.8.
Občas mi je dopoledne nevolno, sníží se mi tlak - ale to je většinou z HLADU( i když mám hodinu po snídani) - jinak asi v POHO, maximálně únava a nafouklé bříško
Jo to mam taky.. nizsi tlak a obcas se mi zamota hlava zvlast kdyz je vydychany vzduch nebo mam hlad.. ten hlad je obecne zajimava vec, obcas se musim najist jen proto aby mi nebylo blbe, kdyz treba ani nemam hlad..
Čus.
Jsem 26+4 a pohyby cítím minimálně, spíš skoro vůbec.
Placenta vepředu a podle několika doktorů je miminko v pořádku. Už jsem kvuli tomu jela i na pohotovost, ale ujistili mě, že je v pohodě. Akorát to necítím.
Furt se bojim a se*e mě, že nemáme skoro žádný kontakt a úzkostně se snažim vychytávat chvilky, kdy se hejbe, abych se soustředila, protože si často prostě a jednoduše pohybů vůbec nevšimnu.
Má to někdo podobně? ![]()
@Kačonka Ahoj, já jsem 25+4, placentu mám taky vepředu a mám to dost podobně. Pohyby necítím skoro vůbec, jen hodně jemně párkrát za den, někdy je to trochu víc cítit k večeru. Poslední cca týden mi to přijde trochu výraznější a když ležím na boku, tak je to někdy cítit trochu i na stranách, což dřív nebylo, tak snad to bude postupně výraznější.