Miminka slavných

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Klopotkova
10.12.16 16:06

Kolik má Michaela Bakala těch dětí? Vím o Anabel, Aronovi, kolik má pak dalších?

• Citovat
  • Upravit
25179
10.12.16 21:47
@Klopotkova píše:
Kolik má Michaela Bakala těch dětí? Vím o Anabel, Aronovi, kolik má pak dalších?

co si pamatuji, má celkem čtyři. Dva kluky a dvě holky, všechny na A. Ta nejmladší je tuším Adele :think: Ale ted už o nich není ani vidu ani slechu, kdo ví, jestli v těch švýcarech nějaké ještě neuplichtili. Doufám, že nejsou dětičky podobné tatínkovi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
10.12.16 22:17
@pe-terka píše:
co si pamatuji, má celkem čtyři. Dva kluky a dvě holky, všechny na A. Ta nejmladší je tuším Adele :think: Ale ted už o nich není ani vidu ani slechu, kdo ví, jestli v těch švýcarech nějaké ještě neuplichtili. Doufám, že nejsou dětičky podobné tatínkovi ;)

No on krasavec není, ale pro někoho má možná charisma.

• Citovat
  • Upravit
25179
10.12.16 22:24
@Klopotkova píše:
No on krasavec není, ale pro někoho má možná charisma.
:mrgreen: :mrgreen: to už jsme tu řešily, viď? myslím že v souvislosti s Pepou Koktou :mrgreen: No u Bakaly jedině charisma nepoctivě naditého konta, nic jiného mě nenapadá.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
16.12.16 20:20

Emma Smetana a Jordan Haj - 16.12.2016 - holčička se jmenem Lennon Marlen Haj Smetana :roll:
Renata Czadernova - 16.12.2016 - Adélka :srdce:

Příspěvek upraven 17.12.16 v 14:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
16.12.16 20:28

@Beverlyn chudak holka :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.12.16 18:07

Slečnu Smetanu sice neznám, ale její dcera má zajímavé jméno.
Lennon Marlene - mně nevadí. Docela se mi to i líbí. Asi jsou fanoušci Johna a Dietrich. Mně spíš překvapili ty dvě příjmení. Pokud vím, tak dvě dát nemůžete.

Laďka Něrgešová přivítala dceru Medu.

Jakási Miss Jitka Boho má dceru Rosalii „Růže“.

Eva Mendes a Ryan Gosling mají dcery Amadu Lee „Milovaná Lee“ a Esmeraldu Amadu „Milovaný smaragd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3503
17.12.16 19:31

Jako Lennon je fakt úlet. To je opravdu existující jméno pro holku? Marlene, ani ty dvě příjmení by mi nevadily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.12.16 20:03
@Sofie2013 píše:
Jako Lennon je fakt úlet. To je opravdu existující jméno pro holku? Marlene, ani ty dvě příjmení by mi nevadily.

Sofie je fakt úlet. To je opravdu existující jméno pro holku? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
17.12.16 20:05
@Morrígan Ní_Boii píše:
Sofie je fakt úlet. To je opravdu existující jméno pro holku? :mrgreen:
@Sofie2013 píše:

Narážíš na tento článek? ttps://www.super.cz/471680-emma-smetana-porodila-dceru-a-pojmenovala-ji-hodne-netradicne-mame-fotku.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3503
17.12.16 20:29

@Morrígan Ní_Boii Jako já to fakt jako dívčí jméno do včerejška neznala, pouze jako příjmení. Tak jsem si aspoň rozšířila obzory :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
17.12.16 20:49

Dobře že Smetanu vypakovali z Novy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
17.12.16 21:33

@LadyBrigit sice ji vypakovali ze zpravodajství, ale dali ji výpověď už v době, kdy byla těhotná, takže mateřskou dovolenou ji bude platit pořád ještě Nova..

Jinak ke jménu.. Mela jsem jméno Lennon vždy spojene jako klucici jméno a Marlene (mimochodem německá verze Marie) jako holčičí, takže nejdřív jsem vůbec přemýšlela, jestli to je holka nebo kluk..ty dvě příjmení jsou fakt zvláštní, ale zároveň v porovnání s cizinou (Amerikou), to neni nic neobvyklého..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
17.12.16 21:38

@Morrígan Ní_Boii jinak Jitka Boho (za svobodna Válková) je modelka a zároveň zpěvačka taky trochu zpěvačka a vzala si nějakého bubeníka Lukáše Boho z nějaké české kapely..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
17.12.16 21:48
@Beverlyn píše:
@Morrígan Ní_Boii jinak Jitka Boho (za svobodna Válková) je modelka a zároveň zpěvačka taky trochu zpěvačka a vzala si nějakého bubeníka Lukáše Boho z nějaké české kapely..

Vidím, že máš přehled :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko