Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Klopotkova píše:
Kolik má Michaela Bakala těch dětí? Vím o Anabel, Aronovi, kolik má pak dalších?
co si pamatuji, má celkem čtyři. Dva kluky a dvě holky, všechny na A. Ta nejmladší je tuším Adele
Ale ted už o nich není ani vidu ani slechu, kdo ví, jestli v těch švýcarech nějaké ještě neuplichtili. Doufám, že nejsou dětičky podobné tatínkovi ![]()
@pe-terka píše:
co si pamatuji, má celkem čtyři. Dva kluky a dvě holky, všechny na A. Ta nejmladší je tuším AdeleAle ted už o nich není ani vidu ani slechu, kdo ví, jestli v těch švýcarech nějaké ještě neuplichtili. Doufám, že nejsou dětičky podobné tatínkovi
No on krasavec není, ale pro někoho má možná charisma.
@Klopotkova píše:
No on krasavec není, ale pro někoho má možná charisma.
Emma Smetana a Jordan Haj - 16.12.2016 - holčička se jmenem Lennon Marlen Haj Smetana ![]()
Renata Czadernova - 16.12.2016 - Adélka ![]()
Příspěvek upraven 17.12.16 v 14:50
Slečnu Smetanu sice neznám, ale její dcera má zajímavé jméno.
Lennon Marlene - mně nevadí. Docela se mi to i líbí. Asi jsou fanoušci Johna a Dietrich. Mně spíš překvapili ty dvě příjmení. Pokud vím, tak dvě dát nemůžete.
Laďka Něrgešová přivítala dceru Medu.
Jakási Miss Jitka Boho má dceru Rosalii „Růže“.
Eva Mendes a Ryan Gosling mají dcery Amadu Lee „Milovaná Lee“ a Esmeraldu Amadu „Milovaný smaragd“
Jako Lennon je fakt úlet. To je opravdu existující jméno pro holku? Marlene, ani ty dvě příjmení by mi nevadily.
@Sofie2013 píše:
Jako Lennon je fakt úlet. To je opravdu existující jméno pro holku? Marlene, ani ty dvě příjmení by mi nevadily.
Sofie je fakt úlet. To je opravdu existující jméno pro holku? ![]()
@Morrígan Ní_Boii píše:
Sofie je fakt úlet. To je opravdu existující jméno pro holku?
@Sofie2013 píše:
Narážíš na tento článek? ttps://www.super.cz/471680-emma-smetana-porodila-dceru-a-pojmenovala-ji-hodne-netradicne-mame-fotku.html
@Morrígan Ní_Boii Jako já to fakt jako dívčí jméno do včerejška neznala, pouze jako příjmení. Tak jsem si aspoň rozšířila obzory ![]()
@LadyBrigit sice ji vypakovali ze zpravodajství, ale dali ji výpověď už v době, kdy byla těhotná, takže mateřskou dovolenou ji bude platit pořád ještě Nova..
Jinak ke jménu.. Mela jsem jméno Lennon vždy spojene jako klucici jméno a Marlene (mimochodem německá verze Marie) jako holčičí, takže nejdřív jsem vůbec přemýšlela, jestli to je holka nebo kluk..ty dvě příjmení jsou fakt zvláštní, ale zároveň v porovnání s cizinou (Amerikou), to neni nic neobvyklého..
@Morrígan Ní_Boii jinak Jitka Boho (za svobodna Válková) je modelka a zároveň zpěvačka taky trochu zpěvačka a vzala si nějakého bubeníka Lukáše Boho z nějaké české kapely..
@Beverlyn píše:
@Morrígan Ní_Boii jinak Jitka Boho (za svobodna Válková) je modelka a zároveň zpěvačka taky trochu zpěvačka a vzala si nějakého bubeníka Lukáše Boho z nějaké české kapely..
Vidím, že máš přehled ![]()
Kolik má Michaela Bakala těch dětí? Vím o Anabel, Aronovi, kolik má pak dalších?