Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Bohuzel nelibi, muj nazor. Kdyztak Luisa, tohle mi prijde az moc divny…ale hlavne se mi proste nelibi.
Tak mi se libi jmeno Luisa, ale Loisa ne, prijde mi to jako Lojza.
mimochodem mam pocit, ze nekomu nepovolili jmeno Lisa, ze to pripomine „koza Liza“ (fakt zduvodneni jak hadr), tak bych byla zvedava, jestli Loisa by prosla.
@Anonymní píše:
Co říkáte jménu Loisa. Dalo by se jí říkat Loisička, Loiska, Lola, Lisa, Líza, Izy, Izinka, Zazi.Opravdu mě zajímají názory, takže bych byla ráda pokud byste psali i důvod (např. pokud se nelíbí, tak zda vám jen nezní, nebo přijde zastaralé, či naopak moc moderní).
Budu ráda za každý.
budou jí říkat Lojza… to už se mi líbí to přiznat a dát hezké Aloisie
jinak Izi je Izabela - tak třeba to?
a nebo jí to budou komolit na Luisa.. což je taky fajn
Mě se nelíbí, zní to jako Lojza, ale jak už tady padlo, Luisa se mi taky líbí ![]()
Je to divné, lepší by bylo asi Luisa, Aloisie nebo Elois, to bylo v nějakém filmu. Ale už nevím v jakém…
Příspěvek upraven 30.05.15 v 21:50
@jdukolem Mě by ani nevadilo, kdyby to tak komolili (Lojzo), u nás doma se Janám říká Honzo
. Ale s Luisou by to bylo pravda otravné, formuláře a tak. Děkuji
.
Zakl.
@Ali-Ali píše:
@jdukolem @tiffany
Aloisie je krasne.
Babička to jméno neměla ráda, mě přišlo tenkrát děsně zvláštní, ale teď se mi líbí. Říkala, že byla z 13 dětí a maminka už nevěděla, co jí dát za jméno ![]()
@Anonymní píše:
@jdukolem Mě by ani nevadilo, kdyby to tak komolili (Lojzo), u nás doma se Janám říká Honzo. Ale s Luisou by to bylo pravda otravné, formuláře a tak. Děkuji
.
Zakl.
plus se divam, ze neni ani jedna Loisa v republice, takze by te asi cekalo kolecko s vyrizovanim povoleni pro to jmeno (posudek atd.)
Co říkáte jménu Loisa. Dalo by se jí říkat Loisička, Loiska, Lola, Lisa, Líza, Izy, Izinka, Zazi.
Opravdu mě zajímají názory, takže bych byla ráda pokud byste psali i důvod (např. pokud se nelíbí, tak zda vám jen nezní, nebo přijde zastaralé, či naopak moc moderní).
Budu ráda za každý.