Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, je tu někdo, kdo má asi čerstvě pozitivní test? ![]()
Ahoj @Bubllenka! Ty mas pozitivní testik? Jestli jo, tak moc blahopřeji 🍀 Takže se podařilo aspoň to letošní snažení tak brzo…
Ahoj, já měla pozitivní test včera. Dle data poslední MŠ mi vychází datum na cca 23.9. ![]()
Už je uzavřena skupina kde nás je spousta
https://www.emimino.cz/…ny/tp-92025/
@Anonymní píše: Více
ahojky Jojo, mne podle ms vychází na 24.9.
. Kdy plánuješ jít k doktorovi?
@Bubllenka My jsme si uz psaly v jiné diskuzi, kde jsem se te ptala, jestli se podařilo snažení v r.2024, ale psala jsi ze ne, že za chvíli budeš zakládat snažení 2025
Tak jsem rada, že se ti to podařilo hned na začátku nového roku…kolik ti vlastně je?
Ja jsem těhotná. Mela jsem poz.test uz v srpnu. Jsem dnes 25+1. Užívam si druhý trimestr. Tak at se daří a všechno je v pořádku, letos bude tolik krasnych miminek ![]()
@Mandarinka104 Jezis ahaaa, promiň, já na tebe zapomněla
. Tak to moc gratulujiii. To uz je za pár. A co to bude, víte? ![]()
@Bubllenka budu volat v pondělí, předpokládám, že mě objedná tak za 2 týdny. ![]()
A kolik jsi teď? Ja jdu uz v 5+1,v pátek. Měla jsem mimoděložní, tak mě chtěla vidět co nejdříve. ![]()
Ahoj
Podle poslední menstruace mám 15.09.25 🙈 čekám na ultrazvuk
@Bubllenka dnes jsem 5+2tt. Pokud si měla mimoděložní tak to chápu, jinak takhle brzo stejně nic vidět není( srdíčko), takže není kam spěchat.
Nene, s tím nepočítám ani omylem. Chce videt, ze je to uložené v děloze. Mela mimoděložní a je to prasklo, takze se bojí i srůstu.