Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Probuzení ve 2 trimestru
Zdravím chci se zeptat zda se někomu stávalo ve 2 trimestru v 16tt že se budil pořad ve stejný čas. Ja chodím večer spát kolem 22-22:30hod to už na sobě cítím únavu. No ale uz skoro 14 dní se budím nad ránem vždy kolem 3-4 ráno a nemohu usnout až kolem půl 7… můžete mi říct co to jako je? Docela jsem z toho už na nervy 😂
@Majulli píše: Více
Já chodila pravidelně kolem třetí čůrat, ale zase jsem pak spala dál ![]()
Celý 3. trimestr vstávám ve 4 a začne se mi chtít znova spát až kolem 7., kdy mi vstává dcera.
Jinak jsem spáč a tohle mě brzo zabije…
@Markéta188 To se vůbec nedivím, protože je to i stresující chtít usnout a nejde to jen se převalujete….
@Dahlia0409 To jsem si první dvě noci taky myslela že usnu, jenže já se vzbudim i tak i když na wc nepotřebuji ![]()
Ahoj. Já jsem toto měla cca. od 8tt do 16tt. Musela jsem spát i odpoledne, protože v noci jsem dvě až tři hodiny koukala do stropu. Jinak se mi to zlepšilo zavedením pravidelných procházek, první trimestr jsem měla nařízeno ležet. A taky zabíral meruňkový čaj.
Jjo, mně se to stávalo, když jsem byla těhotná z dcerou. Neusla jsem pokud jsem si neudělala šálek teplého kakaa a k tomu tři piškoty. Ve tři ráno. Fakt jsem to měla vyzkoušené, když jsem toto nesnědla další dvě hodiny jsem neusnula ![]()
Je to prostě „jiný“ stav ![]()
Ahoj, taky sem to tak měla. Teď v 22 týdnu spím už líp, tak uvidíme, co bude později:)