Prosím o radu, maminky, setkali jste se už s tím, že dítě pije z lahvičky pouze když spí, kolem 2m malý začal blbnout a mléko bylo do něj možné dostat jen ve spánku, každé tří hodiny uspat, vyměnit dudlík za lahvičku a naráz vypil ze spaní i víc než by podle tabulek měl, kolem 3 měs jsme ho nechali vyhladovět, několik dnů řval, že nedostal ve spaní, ale pak jako kdyby to pochopil, začal pít normálně, sice žádné extra dávky, ale pil hezky když koukal každé 3,5 ho tak kolem 150 ml, asi 14 dnů, teď ale zase zlom a jak vidí flašku, začne dělat scény, kopat, řvát, nechce ani čajík, co měl tak rád, už jsem to nevydržela a dala mu zase ze spaní , no a vypil 210 jak když mávne proutkem, ale nesmí se u toho probuti jinak by začal řev a bylo by po pití. Myslela jsem jestli třeba to nemůžou být zoubky, pořád si rve něco do pusy a kouše to? Prostě už jsem se těch 14 dnů radovala, že konečně pije normálně, ale pak zase bum. Už fakt nevím, co sním dělat, jinak váhu má pěknou 4m a skoro 8 kg. Díky moc, nepřihlášená Jane
Citovat
Upravit
Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!
Prosím o radu, maminky, setkali jste se už s tím, že dítě pije z lahvičky pouze když spí, kolem 2m malý začal blbnout a mléko bylo do něj možné dostat jen ve spánku, každé tří hodiny uspat, vyměnit dudlík za lahvičku a naráz vypil ze spaní i víc než by podle tabulek měl, kolem 3 měs jsme ho nechali vyhladovět, několik dnů řval, že nedostal ve spaní, ale pak jako kdyby to pochopil, začal pít normálně, sice žádné extra dávky, ale pil hezky když koukal každé 3,5 ho tak kolem 150 ml, asi 14 dnů, teď ale zase zlom a jak vidí flašku, začne dělat scény, kopat, řvát, nechce ani čajík, co měl tak rád, už jsem to nevydržela a dala mu zase ze spaní
, no a vypil 210 jak když mávne proutkem, ale nesmí se u toho probuti jinak by začal řev a bylo by po pití. Myslela jsem jestli třeba to nemůžou být zoubky, pořád si rve něco do pusy a kouše to? Prostě už jsem se těch 14 dnů radovala, že konečně pije normálně, ale pak zase bum.
Už fakt nevím, co sním dělat, jinak váhu má pěknou 4m a skoro 8 kg. Díky moc, nepřihlášená Jane