Miminko za kazdou cenu

Anonymní
31.8.10 19:01

miminko za kazdou cenu

Je spatne, kdyz si pritel miminko ,,nepreje" a pritom se snazme, aniz by o tom vedel?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101606
31.8.10 19:03

No, já bych nepoužila slovo snažíme, pokud o tom neví… a ano přijde mi to jako špatně. A hodně špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
31.8.10 19:07

Podle me je to podvod. A podvod n cloveku, ktery ti ma byt nejblizsi, to neni moc koser. Nevera je taky podvod, co kdyby ti byl pritel dlouhodobe neverny, tobe by to nevadilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
31.8.10 19:08

TAK TOHLE JE DOCELA STUPIDNÍ DOTAZ,TOBĚ BY SE TO V OPAČNÉM PŘÍPADĚ-„POKUD BY TO ŠLO“-LÍBILO?
JE TO ŠPATNĚ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
31.8.10 19:09

To není jako chtít nové auto - tady jde o život člověka kterého chceš přivést na svět. Jakékoliv podvody na přítele jsou vážně nemorální - už jen proto že minimálně alimenty jsou povinné a není fér když to na něj takhle ušiješ. To není legrace. Zbytečně si zničíš vztah a dítě si tuto pohnutku a start do života nezaslouží. Jsou to i jeho geny a jeho dítě, to je podraz nejhoršího kalibru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
31.8.10 19:13

Taky bych byla proti. Pak si nemají chlapi myslet že jsme mrchy :think: :nevim:
Náš první byl sice neplánovaný, ale partner věděl, že nemám antiko a stát se může :wink: 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
31.8.10 19:17

Jo a alimentů by se ti pak zachtělo, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
31.8.10 19:21

Podle mě je to zase něčí provokace :D

ale jestli ne, tak na tvou otázku odpovídám : JE TO HODNĚ ŠPATNĚ :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.10 19:27
belavue píše:
Podle mě je to zase něčí provokace :Dale jestli ne, tak na tvou otázku odpovídám : JE TO HODNĚ ŠPATNĚ :poblion:

si zas nekdo dela prd.. a pokud ne,tak je to hnus :zed:

• Citovat
  • Upravit
5907
31.8.10 19:28

Určitě je to špatné a nefér jednání z tvé strany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
31.8.10 19:29

V takovým případě se nesnažíte spolu, ale snažíš se ty. :-D Pokud chceš tak hodně moc dítě a partner nechce, bude potřeba si srovnat priority a buď respektovat partnerovo rozhodnutí nebo se poohlédnout po jiném. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
31.8.10 19:30

Dovedeš si představit, jak se bude citit,az se to dozvi.)
nebo jen ze jsi tehotna,kdyz si dítě nepreje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
31.8.10 19:33

Až se to dozví tak bude zle a bude tě nenávidět.Chlapi takové věci neodpouští .
Zkus si s ním raději promluvit a říct mu jak moc tě t o trápí a většina chlapu nakonec stejně povolí ale pokud ti na něm záleží a chceš mít s ním dítě a bejt spokojená rodina tak musíš počkat až se pro dítě rozhodne on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
31.8.10 19:40

Tak tahle to udělala jedna kolegyně a moc jim to pak neklapalo. Dost mi to připomíná rady mojí matky :evil: (když chlap nechce dítě tak vysaď antiko) :cert: a tohle radila bráchovo přítelkyni :roll: .

Je to podraz jako Brno( Brňandy prominou :oops: ) a hodně si rozmysli, jestli to realizuješ. Nezdá se ti to dost nefér :roll: ?? Pak mu budeš říkat že dítě má přece dva rodiče,že??

Příspěvek upraven 31.08.10 v 19:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
31.8.10 19:40

Možná se snažíte pořídit si stokilového bernardýna na kterého máš alergii a nevejde se vám do bytu, ale TY O TOM NEVÍŠ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí