Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
No, já bych nepoužila slovo snažíme, pokud o tom neví… a ano přijde mi to jako špatně. A hodně špatně.
Podle me je to podvod. A podvod n cloveku, ktery ti ma byt nejblizsi, to neni moc koser. Nevera je taky podvod, co kdyby ti byl pritel dlouhodobe neverny, tobe by to nevadilo?
TAK TOHLE JE DOCELA STUPIDNÍ DOTAZ,TOBĚ BY SE TO V OPAČNÉM PŘÍPADĚ-„POKUD BY TO ŠLO“-LÍBILO?
JE TO ŠPATNĚ
To není jako chtít nové auto - tady jde o život člověka kterého chceš přivést na svět. Jakékoliv podvody na přítele jsou vážně nemorální - už jen proto že minimálně alimenty jsou povinné a není fér když to na něj takhle ušiješ. To není legrace. Zbytečně si zničíš vztah a dítě si tuto pohnutku a start do života nezaslouží. Jsou to i jeho geny a jeho dítě, to je podraz nejhoršího kalibru
Taky bych byla proti. Pak si nemají chlapi myslet že jsme mrchy
![]()
Náš první byl sice neplánovaný, ale partner věděl, že nemám antiko a stát se může
![]()
Podle mě je to zase něčí provokace ![]()
ale jestli ne, tak na tvou otázku odpovídám : JE TO HODNĚ ŠPATNĚ ![]()
belavue píše:
Podle mě je to zase něčí provokaceale jestli ne, tak na tvou otázku odpovídám : JE TO HODNĚ ŠPATNĚ
si zas nekdo dela prd.. a pokud ne,tak je to hnus ![]()
V takovým případě se nesnažíte spolu, ale snažíš se ty.
Pokud chceš tak hodně moc dítě a partner nechce, bude potřeba si srovnat priority a buď respektovat partnerovo rozhodnutí nebo se poohlédnout po jiném. ![]()
Dovedeš si představit, jak se bude citit,az se to dozvi.)
nebo jen ze jsi tehotna,kdyz si dítě nepreje.
Až se to dozví tak bude zle a bude tě nenávidět.Chlapi takové věci neodpouští .
Zkus si s ním raději promluvit a říct mu jak moc tě t o trápí a většina chlapu nakonec stejně povolí ale pokud ti na něm záleží a chceš mít s ním dítě a bejt spokojená rodina tak musíš počkat až se pro dítě rozhodne on.
Tak tahle to udělala jedna kolegyně a moc jim to pak neklapalo. Dost mi to připomíná rady mojí matky
(když chlap nechce dítě tak vysaď antiko)
a tohle radila bráchovo přítelkyni
.
Je to podraz jako Brno( Brňandy prominou
) a hodně si rozmysli, jestli to realizuješ. Nezdá se ti to dost nefér
?? Pak mu budeš říkat že dítě má přece dva rodiče,že??
Příspěvek upraven 31.08.10 v 19:41
Možná se snažíte pořídit si stokilového bernardýna na kterého máš alergii a nevejde se vám do bytu, ale TY O TOM NEVÍŠ..
Je spatne, kdyz si pritel miminko ,,nepreje" a pritom se snazme, aniz by o tom vedel?