Antikoncepce Minerva - Krvácím, prosím poraďte

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2343
12.8.25 20:53

Minerva - prosím poraďte

Dobrý den, užívám antikoncepci Minerva. Minulý měsíc jsem začala brát druhé platicko bez týdenní pauzy na menstruaci a tento měsíc máme dovolenou, tak jsem také pokračovala a dnes při odebrání 4teho prášku z nového platička jsem začala krvácet, mám brát anikoncepci dal, nebo mám přestat a odmenstruovat? Je to poprvé co se pokouším 2× vynechat menstruaci. Prášek beru večer, ráno zavolám k doktorovi, ale ted nevim :nevim: 🫣

Příspěvek upraven 12.08.25 v 21:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35469
12.8.25 20:54

Brala bych ji normálně dal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2343
12.8.25 21:06

@JancaS84 Ja si to myslim také 👍 dekuji za názor 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3903
12.8.25 21:21

S minervou zkušenost nemám, ale s mercilonem jsem mohla „přeskočit“ jenom jednu pauzu. Jakmile jsem se pokoušela přeskočit druhou, tak už jsem začala krvácet. Prášky jsem brala ale normálně dál a pak si dala klasicky pauzu mezi plátíčky.
Doktor mi říkal že se to může stát a nijak zvlášť to neřešil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2343
12.8.25 21:33

@LilyJane také moc děkuji. Zkusila jsem zavolat do nemocnice a pan doktor mi tekl úplně to samé. Proste to ty prášky už neudrží. Prý když vysadím, tak odmenstruuju a když budu brát dal, tak mam šanci to zastavit a normálně pak udělat pauzu 👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11777
13.8.25 02:18

@LilyJane to je dost individuální, já jsem s mercilonem běžné přeskakovala i 2 MS a pauzu dělala až po třetím platicku…kamarádka si takhle MS oddálit nemohla, vždy začala krvácet..i když teda slaběji než kdyby udělala pauzu ale i tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3903
13.8.25 11:46
@Vladusxx píše: Více

Ano, všechno je to o tom, jak silné jsou naše vlastní hormony a kdy „přebijí“ antikoncepci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí