Mini pračka na dovolenou
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Mini pračka
Ahoj,
máte někdo zkušenosti s mini pračkou (na chalupu, na dovolenou)? Jedeme v září do Chorvatska a jelikož malému vydrží čisté tričko tak hodinu, chtěla bych pračku, která vypere, vyždíme… Na netu jich je spoustu, ale ráda bych četla vaše zkušenosti s konkrétním typem. A jestli je to vůbec vhodná investice,–)
Díky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ona existuje i ždímací?
to jsem ani nevěděla, já myslela že ty mini jen perou. jinak my bereme vždycky hodně oblečení, trika přepírám v ruce, když dochází, u těch pidi dětských to není problém. a pokud se jo nezprasí, tak chodí i v tričku s flekem, to fakt neřeším. navíc u moře bude dost času v plavkách ne
za mě tedy zbytečná investice.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky si ji chci pořídit, ale se ždímáním je u nich teda problém… narazila jsem tuším na jednu, která i ždíme, ale v recenzích jsem se stejně dočetla, že nevyždíme nic ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@slavuska1 http://www. spacil. cz/professor-mpz-302-minipracka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme na chatě takovou http://pracky.heureka.cz/domo-mw300n/ a super na to preprani to stači
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@adelina3 Ahoj, takže po vyprání je prádlo nasáklé vodu, takže ždímeš ručně? Nebo je vyprané prádlo celkem,,vyždímané,,,tím, že se voda vypustí… Asi jsem se hloupě zeptala
jde mi o to, jestli je zbytečné kupovat pračku se ždímačkou a dát o 300kč víc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No nasakle samo je
vodu vyleji a dam ždímat
jako z automatky to není a povlečení to nedá vůbec ale trika i tepláky to dá:-D
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@adelina3 A co do toho používáš za prostředek? Obyčejný prací prášek, nebo nějaký tekutý?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SussieS
Jaky mám
ted persil gel ale i prášek z dm dávám;-) ale v nouzi jsem používala i mýdlo s jelenem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit