Mini sukně a šaty do školy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Na druhem stupni mi to vhodne nepřijde. Puberta je těžká vec… osmá trida je za me nejhorší. Na orvnim stupni to deti řešit nebudou, proste sukne. Jen bych si dala pozor na ruzne ohybani, tanečky pred tabuli apod. Ono pri minisatech i zvednutí ruky muze ukázat vic, nez je mile.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak i ucitelka by měla dodržovat nějaký vhodný dresscode, tzn. sukně a šaty přiměřene délky. Mini můžeš nosit ve volným čase ne?
Příspěvek upraven 04.10.26 v 12:38
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Co si tak pamatuji, tak takové učitelky byly poměrně oblíbené, alespoň mezi chlapci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zeptej se vedení. Ale i učitel by měl dodržovat nějaká pravidla slušného oblékání, což mini sukně a mini šaty nesplňují. Ty si nech na párty, na rande s partnerem atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak pravidla etikety u žen počítají se sukní ke kolenům.
Pokud jsi pedagog, máš jít příkladem. A je úplně jedno, jestli Ti to sluší a máš krásné dlouhé nohy.
U mě by učitelka mých dětí v mini rozhodně přirizeny respekt v mých očích nezískala.
A následně asi ani u dětí, protože první debata s pubertandou, proč nemůže jít do školy v sukni pod zadek, by asi vypadala takto:
Protože je to společenský nevhodné.
Ale paní učitelka tak taky chodí
No to co nosí na sobě paní učitelka přísluší případně řešit jejímu zaměstnavateli/nadrizenemu, nicméně za mne to opravdu není vhodné společenské oblečení do školy.
A věřím, že děti by si taky udělaly nějaký názor a podle toho se pak chovaly.
A i takový gymplaci umí mladou učitelku, když budou chtít, pěkně vyprudit. A to nemusí mít ani mini. Takže proč tomu chodit naproti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Školu stále ještě vnímám jako místo, kde by se děti měli učit, jak chodit oblékaný do určité míry slušně a lehce formálně a učitelé by jim měli jít vzorem. K tomu je třeba vzít v potaz již zmiňovaný věk žáků. Délka nahoru nad kolena je za mě v pohodě, mini těsně pod zadek už ne. Prvňáčky to trápit nebude, na gymplu spolužákům často padaly věci na zem a oni si pro ně skoro museli lehnout, zejména když nás učila jedna konkrétní učitelka, co to s délkou sukni moc nepřeháněla. Učitelka reprezentuje školu a za mě by měla jít příkladem. Krátké šaty, šaty na ramínka s rozumem. Velké výstřihy, věci že kterých mi jsou vsedě vidět kalhotky, průhledné oděvy ne. A u puberťáku si to hlídat dvojnásob.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No moc vhodné mi to teda nepřijde, navíc taková mini tě může v běžném provozu docela rychle zradit. Já už jsem párkrát musela na třídní schůzce odvrátit zrak, když se učitelka sklonila k sousední lavici a to tu sukni ani neměla nějak extra krátkou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V situaci kdy se pořádají pochody Pride, muži se v nich oblékají za ženy a naopak a navíc ze sebe maskami dělají koně nebo psy, nejsou minisukně nic, co by mělo budit pozornost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Umět se vhodně oblékat. To by mělo být součástí našeho povolání.
Mini sukně/šaty, velké výstřihy do školy nepatří. Rovněž špinavé, otrhané věci, výrazné až vulgární líčení. Ve 30 letech je snad člověk natolik vyzrálý, že se nemusí ptát jiných.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lemrucha píše: Více
Asi tak
Když pominu, že tohle je trolling jak vyšitý (že by třicítka nevěděla, co udělá s okolím minisukně?
), tak snad každá žena s IQ nad 70 chápe, že když vystavuje kalhotky, tak jí tam budou ostatní koukat a v dnešní době budou její kalhotky na internetu slavné dřív, než ten den půjde domů ze školy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak pokud na to máš postavu tak sukně kousek nad kolena ale mini bych asi nechala na volný čas…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lemrucha píše: Více
Myslíš, že v těch psích a koňských maskách chodí i do práce?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zakladatelko, vy nemáte dresscode?
Ona je mini a mini - může být pod zadek, může být nad kolena..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Co mýlíš tím kratší sukně, pokud je to sukně pod zadek, tak je to pro učitelku nevhodné, jestli třeba 10 cm nad kolena, tak ještě v pohodě. Každý byl mě umět oblečení přizpůsobit svému povolání.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, prosím o zachování anonymu, je to takové žinantní téma
Pracuji jako učitelka, je mi kolem 30 let a ráda si oblékám kratší sukně a šaty. Myslíte si, že je nevhodné, když si něco takového vezmu na sebe do školy? A pokud ano, tak z jakého důvodu konkrétně? Nikdy mi není vidět víc, než se sluší, ale přijde mi, že od ostatních občas sklízím trochu zkoumavé pohledy
Děkuji.