Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Hezký den. Mám před gynekologickou operací miniinterrupce v krátké celkové narkóze cca 5-15min.. Vím, že reakce na narkózu jsou dost individuální. Ale i tak prosím, aby jste napsali, jak jste se cítili po probuzení a tak.. Trpím silnou emetogobií a z toho mám nejvíce strach.
Tak Mudr zná tvoji anamnézu ne? budeš jen oblbla pak se dvě hodiny prospís a dom… žádná tragédie
@Wilík v nemocnici moji anamnézu neznají, že jsem emetofobik.
To bude dobrý. Mela jsem narkózy tři a jedna mě čeká na podzim, nikdy mi nebylo špatně ani na zvracení.
@Anime130 Jak to bylo kratke, tak jsem ani nebyla oblbla. Proste rychlo slofik.
@Anime130 píše: Více
Ahoj, lékaře s anamnézou seznam - budeš na dospáváku pod dozorem, po dvou hodinách tě pustí domů - musíš mít ale doprovod. Nebo alespon u nás po potzratu bez doprovodu nepustí - je to i z důvodu psychiky. ![]()
@Anime130 píše: Více
Ta narkoza je tak krátká, že by to snad mělo být ok. Mám za sebou hodně narkoz, a poměrně dlouhých, a vyloženě na zvracení mi nebylo nikdy. Malinko šoufl asi jo, ale stejně to hned zaspíš. Já mám tedy pokaždý zimnici jako blázen. Tak se neboj, to bude dobrý ![]()
Je jasné, že miniinterrupce není nic příjemného, ale ničeho se neboj. Zvládneš to i s narkózou stejně jako řada jiných žen a děvčat.